|
Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki Montaż i demontaż elementów jak: panele boczne, czacha, owiewki, szyby, kanapy, deflektory, lusterka, osłony goleni, błotniki, naklejki, zegary i linki– tylko oryginalne rozwiązania! |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
13.11.2009, 20:50 | #1 |
Road legal
Miasto: Stolicstan
Motocykl: AT Rd07 93r mud fighter
Przebieg: kręcony
Online: 3 tygodni 2 dni 5 godz 36 min 48 s
|
Latająca klamka
Hej. Pewnie już o tym było ale siedzę na kompie gdzie net jest wolniejszy od wypowiedzi prezydenta, przez co szukanie jest wielce utrudnione.
Klamka sprzęgła lata jak... poprostu lata. Nie chodzi o luz na sprzęgle. Sama dźwignia se lata góra-dół wydając przy tym mega wkur....ące dźwięki. Można tam pewnie wcisnąć jakąś plastikową podkładkę i by pomogło. Jednak z wiekiem druciarstwo mi się podobać przestaje i stąd moje pytanie. Jak to jest poskładane? Czy można wymienić jakąś bieżnie klamki czy coś takiego? czy ktoś to ma? Ile to kosztuje? Amen. P.s. śrubki mam dokręcone a luz na sprzęgle prawidłowy.