![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Czy ktoś z szanownych jechał może wschodnią ścieżką wzdłuż ruskiej granicy? Planuję dojechać tą trasą do Parku Narodowego Oulanka i mam kilka pytań odnośnie tego jak ta traska wygląda i jaki dzienny dystans można po tej linii pokonać bez zbędnej napinki.
Bez kombinacji , planuję walić TETem. Spanie na dziko i okazjonalnie camping. Do tego interesuje mnie jak gęsto występują tam stacje paliw bo będąc tam 2 lata temu zauważyłem że z takimi atrakcjami jak benzyna na tych wioskach za wesoło nie jest. Jak ktoś walił inną trasą (ale TET) i może polecić z racji czegoś ciekawego to poproszę o info bo plan polega na założeniach, nie jest sztywny i zawsze mogę go zmienić. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Tet Szwecja- Finlandia. | sizyrk | Przygotowania do wyjazdów | 5 | 04.02.2023 00:05 |
Finlandia w pigułce i kajakowo | matjas | Trochę dalej | 39 | 01.10.2018 14:15 |
ROMUNIA lub FINLANDIA NORWEGIA lub ALPY | Zervos | Umawianie i propozycje wyjazdów | 8 | 25.02.2016 06:55 |
finlandia ten weekend wyjazd 13.07 | ostach | Umawianie i propozycje wyjazdów | 0 | 11.07.2013 08:53 |