|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
25.11.2009, 14:06 | #1 |
Miasto: warszawa
Motocykl: trampek 97
Online: 5 dni 5 godz 42 min 59 s
|
Ciuchy Ixs W W-wie Prawie Od Ręki
Witam wszystkich
chcę sie podzielić dobrą wiadomością. W warszawie w salonie Yamahy na Połczyńskiej bardzo sprawnie działa przedstawicielstwo IXS'a . Katalog produktów do wglądu w necie na www.ixs.com , jest tam kilka ubranek dla niezłych dla tramprarzy czy czarnuchów ( z gore lub niższą membraną - wypinaną - w zakładce all season) są jasne modele. Ja znalazłem dla siebie full jacket , w salonie nie mieli na stanie ale mają na bierząco wgląd w magazyn centralny i zamówili mi 2 rozmiary kurtki i spodnie ( tu sprawa była jasna- chudy dłygi więc L long). Zamówienie złozone w poniedziałek a w środę towar do odbioru. Obejrzane , przymierzone, kupione. w salonie jest od ręki kurtka melbourne rozm xl kolor grey- black zobaczcie na stronie jak to wygląda ( to ta 2-ga która została po moich przymiarkach- sprzedawcy byli ok więc obiecałem że wspomnę o niej tu i ówdzie) ciuchy raczej górnopółkowe ale za fajną kurtkę z gore płaci się 1800 ( mozliwe rabaty nie zdradzę za ilę kupiłem polecam wszystkim, ciuszki rzecz gustu a obsługa 1-wsza klasa |
|
|