|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
19.08.2024, 11:11 | #1 |
Czarnogóra rafting na Tarze pytanie
Cześć,
ludzi z forum ciągle gdzieś nosi to może ktoś pomoże. Czy był ktoś może w ostatnim czasie (tak powiedzmy do dwóch tygodniu wstecz) na raftingu na Tarze? Albo może siedzi aktualnie w Czarnogórze w okolicy i może podejrzeć jaki jest stan rzeki? Chcę się wybrać w ostatni tydzień wakacji z dzieciakiem i nie chciałbym rozczarowania, że spływy odwołane ze względu na niski stan wody albo trzeba ponton po pięc razy przeciągać. Oczywiście mogę napisać na kemping ale znając tych nygusów to powiedzą, ze spoko a na miejscu może się okazać co innego. Interesują mnie odpowiedzi od ludzi, którzy byli i przepłynęli a nie w stylu, że szwagier jak jechał w maju tym mostem w Scepan Polje to widział pontony na rzece. Z góry dzięki za pomoc. |
|
|
|