|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
11.02.2010, 17:30 | #1 |
Młody Globtroter
Miasto: Śląsk
Motocykl: Honda Varadero 125
Galeria: Zdjęcia
Online: 57 min 39 s
|
Do Lichenia i okolic
Witam !
Planuje jakiś mały wypadzik do Lichenia do Sanktuarium (oczywiście nie teraz, aż sezon się rozpocznie). Nie byłem jeszcze w tam tych okolicach, dlatego proszę o jakieś informację na temat ciekawych miejsc, interesujących miejsc do zobaczenia itp. Trase planowałem tak : Katowice - Częstochowa - Łódź - Konin - Licheń oraz z powrotem : Konin - Kalisz - Ostrów Wielkopolski - Wrocław - Brzeg - Opole - Krapkowice. Wypad będzie na kilka dni - dzień dojazd + zwiedzanie po drodze, drugi dzień zwiedzanie na miejscu, trzeci dzień powrót i zwiedzanie. Dajcie jakieś wskazówki, co po mojej drodze warto byłoby zobaczyć, jakieś może ciekawe trasy ? Myślałem, aby z Lichenia wyskoczyć na całodniowy wyjazd do Warszawy, Włocławka , Poznania, Torunia lub Bydgoszczy. Czy ma to sens i jest tam coś ciekawego do zobaczenia ? Pozdrawiam Łukasz1221 |
|
|