![]() |
|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | ||
Jaki świeży jaki świeży ??
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 11 godz 51 min 59 s
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Stary (P)iernik
Miasto: Świeradów Zdrój
Motocykl: XR400 , XR650L XL600V
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 6 dni 9 godz 39 min 10 s
|
![]()
....a dlaczego nie należysz do naszej grupy?! Nie chce ci się ?
Proponuję należeć do tej grupy zarobić 100.000 tys zł i płacić tysiąc zł Przy kilku takich inteligentych i operatywnych Dziejach , problemy finansowe Forum by nie istniały ...słyszałem ,że najlepiej daje się cudze , nie własne ![]() ![]() Dzieju gdym miał tu płacić 5 % , oferta byłaby tylko na allegro i otomoto Ludzie i tak wiedzą ,ze sprowadzam. Oferta na naszym forum jest najbardziej oki , ale gdybym miał u siebie złomy w niczym by mi nie pomogła. Pozatym przeceniasz siłe forum w sprzedaży. Nie wszyscy kupujący wiedzą nawet ze takie coś istnieje i nie każdego kupującego to forum interesuje. Wiem , bo pytam często ...
Ostatnio edytowane przez Franz : 23.02.2010 o 06:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
dziad barowy
Miasto: bielsk podlaski
Motocykl: RD07a
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 12 godz 35 min 47 s
|
![]()
wiem o co chodzi Franzowi. wypracować jakąś zasadę.
ja proponuje tak: 1 aby zamieścić ogłoszenie w dziale kupię sprzedam trzeba mieć opłaconą podstawową składkę 30zł. jak nie ma to ogłoszenie w pizdu. 2 aby zamieścić ogłoszenie/ofertę w dziale PID trzeba opłacić składkę podstawową 30zł i wpisowe do grupy PID 50zł na rok. od razu trzeba wyjaśnić ze jak ktoś tyle nie jest pewny, że zarobi to niech zostanie na jakiś czas w dziale kupię sprzedam aż się biznes wyklaruje. 3. podklejenie tematu kosztuje tyle i tyle. o kolejności podklejenia decyduje kto pierwszy ten lepszy lub kto więcej dał dodatkowo dobrowolnie. 4....?
![]() |
#4 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Motocykl: RD04 CRF 450 R Husqvarna TE 610
Przebieg: 50000
![]() Online: 1 dzień 6 godz 57 min 29 s
|
![]() Cytat:
W KWESTII SKŁADEK JESTEM ZA OGRANICZENIEM DOSTĘPU DO NIEKTÓRYCH WĄTKÓW (DZIAŁÓW ) DLA UŻYTKOWNIKÓW NIE PŁACĄCYCH SKŁADEK ps JEŻELI MYŚLICIE , ŻE KILKU DOSTAWCÓW UTRZYMA FORUM TO GRUBO SIĘ MYLICIE ILE KUPILIŚCIE CZĘŚCI U MNIE ? ILE MOTOCYKLI OD WAS JEST U MNIE NA PRZEGLĄDZIE LUB NAPRAWIE ? ODPOWIEDZCIE SOBIE NA TO PYTANIE A POTEM PYTAJCIE O KASĘ . NA BRAK ROBOTY NIE NARZEKAM ALE TO KLIENCI NIE Z FORUM ........... JAK BĘDZIECIE ZA CHCIWI TO NIE ZAPŁACĘ NIC BO NA RAZIE KLIENTÓW Z FORUM JAK NA LEKARSTWO A ZA CO MAM PŁACIĆ WIĘCEJ ZA TO ŻE POTENCJALNI KLIENCI FORUM ZASYPUJĄ MNIE TELEFONAMI I MAILAMI : "JAK TO PRZEROBIŁEŚ JAKI OLEJ DO LAG JAK TO ZŁOŻYĆ ITP.ITD..... TO WY POWINNIŚCIE MI ZAPŁACIĆ ZA PORADY ............... I TYLE MAM ZYSKU Z FORUM ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Stary (P)iernik
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Mają być jasne zasady ktore zdawało mi się ze dopracujemy
![]() |
![]() |
#6 |
dziad barowy
Miasto: bielsk podlaski
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 12 godz 35 min 47 s
|
![]()
randall.
![]() |
#7 |
Jaki świeży jaki świeży ??
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 11 godz 51 min 59 s
|
![]()
Nie wiem czy Randall nie strzelił przypadkiem focha bo poszła do niego wiadomość o istnieniu tej grupy i albo nie wykazuje zainteresowania albo po prostu go nie ma.
Czy ktoś ma z nim kontakt ?
![]() |
#8 | |
Miasto: Katowice
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 39 min 57 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 11 godz 11 min 50 s
|
![]()
im dluzej czytam te przekomarzania tym bardziej utwrwalam sobie w glowie mysl:
na cholere mam taniej sprzedawac i jeszcze doplacac do forum. walne raz skladke wieksza (na rok) w kwocie xxx jaka bedzie wyzsza od standardowej i po klopocie. procentowe wyliczenia sa do bani. na forum ekipa czasem altruistycznie sprzedaje i co, maja dokladac do interesu jeszcze? Predzej bylbym zdania, ze np. Franz i Tomek i inne handlarskie nasienie - mowie o motocyklach konkretnie - odpalalo np. 50-100zl od motocykla i w zamian za to mialo swoj dzial - motocykle Franz, motocykle Tomek ... czy nie bylo by to lepsze? to luzne mysli. nie mam zamiaru wywracac niczego do gory nogami czy tez burzyc ustalen. od razu mowie, ze nie ma co liczyc na bannery itp. dzialy dostepne po zalogowaniu oczywiscie. sorki panowie, ale dyskusja sie przeciaga niepotrzebnie. Franz zarobi, forum zarobi, userzy beda mieli fajne motocykle jakie ciezko dostac juz - wszyscy happy. patrze ciagle na dzial "Vendors" na advrider.com, tam jakos to dziala, ale tam zrzutka jest na forum liberalnie, nikt nie prosi sie o kase, ludzie z zalozenia wiedza, ze to wszystko kosztuje, (pomijam cichych sponsorow jakich to forum ma wielu). po prostu ludzkie podejscie. Franz, nie zrozum mnie zle, nie chce bynajmniej ciagnac kasy z ciebie czy Tomka, ale zamiast placic zlotych 400 to moze lepiej od motocykla sprzedanego przez forum. przykladowo sprzedaz 10 motocykli - 1000zl leci do kasy (platne po sprzedazy kazdorazowo i wiem, zes honorowy facet jest i sam bedziesz tego pilnowal).
![]() |
#10 |
Stary (P)iernik
|
![]()
Ramirez, to ty chcesz więcej jak Dzieju
![]() Ta motku masz średnio 500 euro brutto Czytając Twoje posty , to myślę sobie że inteligentyny jesteś. Ty se policz ile samo autko kosztuje - bus prawie nówka cena netto + amortyzacja (paliwo , serwis ,opony, ubezpieczenie) Starym gratem się nie da na Dojczlandy jechać . A curwa co ja się bedę tłumaczył. Proszę Admina o usunięcie mnie z grona dostawców. Nie wiem ile przez forum , ile przez allegro i nie mam zamiaru liczyć. Przejmij ten interes Forumowy - Wieczny czy Ramirez i sprowadzjcie Afryczki Daję Wam Błogosławieństwo Nie zapomnijcie ino dać po stówce dla Forum ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Franz : 23.02.2010 o 17:23 |
![]() |
![]() |