![]() |
![]()
|
Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki Montaż i demontaż elementów jak: panele boczne, czacha, owiewki, szyby, kanapy, deflektory, lusterka, osłony goleni, błotniki, naklejki, zegary i linki– tylko oryginalne rozwiązania! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 | |
Nie świeży tylko Nowy
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
![]() Online: 5 dni 18 godz 40 min 25 s
|
![]() Cytat:
Maniak coś tam kobinuje, moż trza poczekać jakąś chwile ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
mistrzu
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD03
Przebieg: ?
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 4 tygodni 1 dzień 5 godz 55 min 14 s
|
![]()
maniak nie kombinuje do rd04. Kombinuje kolega Kędzior, ale do zbiornika trampka 600- info u niego na
![]() Plastbajk robi tanio i dobrze - zróbcie wzrór ze starej poklejonej owiewki- rozetnicje ją w okolicach górnej szyby tak żeby stała bardziej pionowo , poszpachlujcie i wyślijcie do plastbajka. Kopia takiej owioewki Rejli od zbiornika w górę z jednego kawałka na pewno nie wyjdzie więcej niz 400 zł a laminat jest bardzo mocny - na pewno zdecydowanie wyrzymalszy od ABS-u.
![]() |
#13 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Gwe/Warszawa
Motocykl: CRF1000, RD04
![]() Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 6 min 2 s
|
![]()
Hmmm, coś staniała rejli owiewka na alledrogo: http://www.allegro.pl/item973057835_...win_rd_07.html Teraz cena jest przystępniejsza niż poprzednie 9stówek.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Motocykl: RD03
![]() Online: 1 godz 4 min 18 s
|
![]()
Witam wszystkich użytkowników forum AT.
Czytałem kilka informacji na tema naszych owiewek i postanowiłem podzielić się z wami własnym doświadczeniem i możliwościami technicznymi w zakresie produkcji części plastikowych do motocykli oraz dopasowania ich do indywidualnych wymagań. Czytając Wasze posty napotkałem kilka cennych informacji, które pozowlą udoskonalać nasze wyroby i tworzyć nowe wzory, równiez ciężko dostępne na polskim rynku motocyklowym. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Miasto: Częstochowa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 4 godz 47 min 14 s
|
![]() ![]() ![]() ![]() przepraszam, że tak długo ![]()
"Ja się nie ścigam, więc nikt mnie nie dogoni." Ostatnio edytowane przez Kuba : 16.05.2010 o 16:26 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Gwe/Warszawa
Motocykl: CRF1000, RD04
![]() Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 6 min 2 s
|
![]()
Czacha założona, latam z nią już od Borku i jak narazie jest nieźle:
- dalej dostaję wiatrem w oczy, ale teraz przynajmniej jestem wyprostowany za owiewką (mam 195cm) ![]() - jak się w terenie schylam, to nie walę czołem w szybę. ![]() - sporo miejsca się zrobiło przy zegarach, jak Wieczny zauważył na gps'a jak znalazł. Za tą kasę jest ![]() ![]() 11.jpg 12.jpg 13.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Lubasz
Motocykl: RD04
Przebieg: rośnie
![]() Online: 2 dni 3 godz 13 min 33 s
|
![]()
Koledzy szukam łącznika prawej i lewej burty o których tutaj pisaliście. Minęło trochę czasu i może podpowiecie mi gdzie je zdobyć. Potrzebuję białe no ale gdyby trzeba było malować to też nie jest problem.
Pozdrawiam Marek Z. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() |
![]() Cytat:
Powodzenia.
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Obecnie wszędzie, gdzie sie da
Motocykl: już nie AT ;)
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 18 godz 11 min 46 s
|
![]()
Kupiłem te wypełnienia i leżą u mnie w szafie.... totalnie nie pasują. Koszt to 70zł za komplet. Sporo na nie czekałem, a w sumie to nie było na co. Nawet nie miałem czasu skontaktować się z gościem, że mam bubel.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() |
![]()
Witam,
Ja też kupiłem, jeszcze wiosną kiedy powstał ten temat, pasował bez problemu, polakierowałem i nie do odróżnienia od oryginału ![]()
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
[RD04] Ile oleju w lagach RD04? | Poncki | Rama, zawieszenia, napęd | 20 | 25.02.2014 21:24 |
[RD04] zębatka tylna 46 zębuf do rd04 | rambo | Rama, zawieszenia, napęd | 5 | 29.07.2008 02:05 |