![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#41 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawka
Motocykl: RD07a
Przebieg: 66666
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 21 godz 47 min 41 s
|
![]()
Tak w dwóch słowach. Miało byc pięknie a wyszło jak zwykle
![]() ![]()
![]() |
#42 |
Centralny Jarek
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Bydgoszcz
Motocykl: RD07, RD07a, RD07a, LC8, LC4, DRZ, K100, XL600LM
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 6 dni 19 godz 10 min 36 s
|
![]()
felkowski nie ma to jak Twoje relacje
![]() Co do mokrych butów to nie trzeba było tyle razy przejeżdzać prze jedyną przeprawę. Choć takie luźne podejście do tych przejazdów zachęciło niejednego co był już zrezygnowany i chciał omijać przeprawę. Hmmm tylko Giees nie dało się zachęcić, było takie stado pięknych, nowych, świecących, ale odjechali w siną dal. Po przyjeździe felkowskiego nie było już opcji przeprowadzenia motocykli przez dziurawy mostek, bo jego kolega zjadł większe śniadanie i zrobił kolejną dziurę ![]() Fotki dawać Panowie!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
|
![]()
To Ty też tam byłeś? O rany a ja myślałem, że tam wszystko na luzaku można robić - bo co, zna mnie tam ktoś?
![]() |
#44 |
Centralny Jarek
Motocykl: RD07, RD07a, RD07a, LC8, LC4, DRZ, K100, XL600LM
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 6 dni 19 godz 10 min 36 s
|
![]()
felek nie poznajesz ludzi - nieładnie
![]() Na luzaka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Miasto: Gdańsk
Motocykl: Transalp
![]() Online: 1 dzień 5 godz 41 min 26 s
|
![]()
Impreza zacna, trasa miała faktycznie ok. 170 km, domki ok, żarcie również. Na przyszły rok na pewno się wybiorę. Gdyby nie palący się mercedes, błądzenie po nocy w lesie, dziwne spojrzenia współlokatorów na pierwszym noclegu ( kalina pali !? ), tirówki na trasie rajdu, picie do odcięcia , spanie na stojąco, parkowanie moto na tarasie, burda w barze to byłby całkiem normalny weekend
![]() ps: felkowski podziękowania za dowiezienie wody ![]() http://picasaweb.google.pl/Adam.Tran...34585317775842 |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2008
Miasto: Poznań
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 37 min 59 s
|
![]()
GS jeden przejechał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2009
Motocykl: LC4 Adv
Przebieg: 30000
![]() Online: 2 tygodni 2 dni 17 godz 27 min 43 s
|
![]()
Ja znam drugiego GS'a który to przejechał - szanowny kolega Włodziu i jego GS1150 dali radę. Widziałem też DL1000 na szosowych gumach, które bez najmniejszych oporów przeszło tą rzeczkę.
A co do Felkowskiego, to myślałem że mu butelka śliwowicy wpadła do rzeki i próbował ją namierzyć, jeżdżąc przez tą rzeczkę ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
|
![]()
Ja też widziałem jak kiedyś afryka wjechała do rzeki, ale nie wyjechała. Spływała z prądem.
![]()
![]() |
#49 | |
![]() |
![]() Cytat:
Po tym rajdzie mam jeszcze większy dylemat czy zmieniać na africe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Motocykl: RD03
![]() Online: 1 miesiąc 2 dni 3 godz 26 min 42 s
|
![]()
Tobie Felku oraz pozostałym kolegom dziękuje za zaangażowanie i pomoc w reanimacji Biga. Okazało się, że ako całkowicie siadło, podejrzewam, że na tej drodze z płyt betonowych od wstrząsów oberwała się jakaś cela. Musiałem zrezygnować z dalszej jazdy tym bardziej, że mam problemy z gaźnikami i często silnik się zalewał. Podejrzewam, że w piasku nie dałoby się rady go odpalić na pych.
Na szczęście zdążyłem zaliczyć dwie przeszkody terenowe. Tu kilka fotek http://picasaweb.google.pl/blachaswi...eat=directlink |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
RAJD PAŁUK 5 edycja - od tego roku również punkty do GP !! | Kwachu | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 11 | 15.02.2014 21:39 |
RAJD PAŁUK II EDYCJA-30 kwietnia 2011r | Kwachu | Umawianie i propozycje wyjazdów | 33 | 04.05.2011 12:41 |
Rajd Pałuk dla endurowców ect...jeśli ktoś z bliska zapraszam! | Kwachu | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 0 | 13.11.2009 23:21 |