![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 20 godz 49 min 57 s
|
![]()
Po kilku rozmowach telefonicznych uważam, że priorytetem jest zorganizowanie kasy na pokrycie wszelkich kosztów związanych ze sprowadzeniem Iziego do Polski. Wiem jak to zimno brzmi ale wszyscy znamy też życie i jego ekonomiczny brak zrozumienia dla jakichkolwiek tragedii. Proponuję aby Nasz skarbnik Mateo /nie mam z nim niestety kontaktu/ lub jakakolwiek inna osoba dysponująca mozliwościami i kontaktem z rodziną czy Samborem możliwie jak najszybciej zorganizowała jakieś "subkonto" i rozpoczęła zbiórkę kasy. Każdy dzień zwłoki to najprawdopodobniej dodatkowe koszty a kwota jaką trzeba będzie wyłożyć może przekroczyć możliwości finansowe rodziny. Przepraszam, że tak na zimno i bez ogródek ale życie jest brutalne więc czasem trzeba być skurw...
<!-- / message --> Ps. Zaznaczam, że pomysł jest wspólny i wyszedł od przynajmniej kilku osób z którymi rozmawiałem przez ostatnią godzinę więc mam nadzieję, że znajdzie Wasze zrozumienie. Ostatnio edytowane przez Pawel_z_Jasla : 27.07.2010 o 00:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Gdynia teraz
Motocykl: kryzys.
Przebieg: 48 lat
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 19 godz 22 min 47 s
|
![]()
proponuję (tych którzy się zgodzą) na przekazanie kasy która już wpłacili na kompresory
...na przesunięcie tej kasy na bardziej potrzebne w tej chwili wydatki..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Chojnice/drogi Europy
Motocykl: RD07a
Przebieg: hgw
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 4 godz 28 min 20 s
|
![]()
Moim zdaniem nie ma w ogóle o czym dyskutować. My jako Społecznośc Afrykańska, niemała przecież, powinniśmy uznać za punkt honoru pokrycie kosztów sprowadzenia Iziego do kraju. Jeżeli tego nie zrobimy, to nie jesteśmy warci funta kłaków
![]() |
#5 |
Common Rejli
Miasto: Warszawa
Motocykl: R650GS Adventure & LC6 750 Adventure
Przebieg: dupa
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 5 godz 39 min 17 s
|
![]()
Zimne spojrzenie jest tu potrzebne Pawle. Tak jak wspomniałem - pomoc z naszej strony to sprawa bezdyskusyjna. Trzeba działać. Spotkamy się niebawem wszyscy, wtedy będzie czas na wspominanie.
![]() |
#6 |
dziad barowy
Miasto: bielsk podlaski
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 10 godz 41 min 37 s
|
![]()
racja braty. kołujcie konto i lecimy
![]() |
#7 |
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 20 godz 49 min 57 s
|
![]()
Jest pierwszy odzew - forum Trampka nawiązało kontakt, chłopaki zadeklorowali z ich strony kwotę około 3-4 tyś zł., którą mają na koncie forumowym i są w stanie w każdej chwili wyłożyć więc proszę o szybkie ruchy w sprawie "subkonta".
Jeśli Mateo jest nieobecny to proponuję aby tematem zajął się ktoś mający kontakt z rodziną Roberta lub bezpośrednio z Samborem, który jest jak rozumiem na miejscu i będzie pewnie logistycznie starał się wszystko ogarnąć. Ostatnio edytowane przez Pawel_z_Jasla : 27.07.2010 o 09:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawka
Przebieg: 66666
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 21 godz 47 min 41 s
|
![]()
Mam uruchomione oddzielne konto na forumowe koszulki. Jeśli może się przydać, służę.
![]() |
#10 |
Adam
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Długołęka,Wrocław
Motocykl: xrv750 Rally , bmw r1250 gs Adventure, husqvarna 701 omega rally kit
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 4 dni 16 godz 38 min 11 s
|
![]()
....najlepiej chyba będzie wpłacać na konto forum , z dopiskiem Izi ....?
|
![]() |
![]() |