|
Układ elektryczny i zapłonowy Montaż, demontaż oraz kontrola elementów jak: alternator, akumulator, regulator napięcia, CDI, okablowanie, światła, bezpieczniki, przełączniki, światła stopu, czujnik nóżki bocznej, wiatraki, klaksony, tripmastery, kontrolki, rozruszniki i kierunkowskazy. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
26.09.2010, 20:04 | #21 | |
Miasto: Bieszczad PL, co. meath IRL.
Motocykl: nie ma!!!!!!!
Przebieg: +-50k
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 6 godz 7 min 47 s
|
Panie Hero
Cytat:
|
|
01.10.2010, 00:13 | #22 |
Miasto: Bieszczad PL, co. meath IRL.
Motocykl: nie ma!!!!!!!
Przebieg: +-50k
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 6 godz 7 min 47 s
|
hmm to wlasnie wczoraj Hero zmienil mi regler( ten od Rafwro), zrobil to fachowo i zgodnie z zaleceniami i doswiadczeniami forumowiczy oraz swoim nieodpartym urokiem, czyli bez zadnych gniazdek wszystko poprawnie polutowane i zabezpieczone, dzis zrobilem jakies 100 mil i .... nie mialem miernika ale regler utrzymywal umiarkowana temperature(raczka sprawdzalem), a nie jak poprzedni jak goraca patelnia ciotki Jozki. Oczywiscei musze jeszcze posprawdzac praday pod fachowym okiem wyzej wspomnianego.Hmm no mam nadzieje, ze na tym sie skoncza problemy. Naprawde mam nadzieje bo opcje sie powoli wyczerpuja...........
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|