![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#11 |
![]() |
![]()
nie sprawdza się natomiast dołączany do Oxfordów klej typu 'kropelka'. jak się pojeździ pół dnia z opalonymi na III to nie ma bata, żeby w pewnym momencie mieć 'zanik mocy'.
może i ten butapren zadziała tylko, że schnąć/tężeć pod manetką będzie w 3 dupy długo bo rozpuszczalnik nie będzie miał jak odparować. i też przy III lub IV stopniu zasilania nie ma gwarancji, że się nie uplastyczni - Oxfordy III, które mam grzeją niemiłosiernie. IMO jeśli zakładać taką manetkę to później nie ma raczej konieczości jej zdejmowania z rollgazu /druga strona to co innego/ więc teraz zimą robię na babci poprawkę i zakładam manety na żywicę. Na koniec o samych manetkach - grzeją naprawdę super, tylko regulacja jest do bani bo w zimowej rękawicy to trzeba się naprawdę postarać, żeby w coś nie przywalić jak się chce to włączyć lub zmienić grzanie... małe te guziczki jak szlag. Polecam TYLKO I WYŁĄCZNIE wersję sport. miałem obydwie i tylko 'sport' ma takie fajne, ostre manetki. Te zwykłe Oxfordy to dla mnie nieporozumienie - chyba, że do Virago są OK ![]() buzi matjas
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
inne cóś Cagiva Canon 500 ..pytanie o opinie | puntek | Inne - dyskusja ogólna | 8 | 06.05.2011 20:19 |