![]() |
![]()
|
Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#121 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: TransAlp rocznik '89
![]() Online: 4 dni 16 godz 57 min 30 s
|
![]()
Dokładnie. Jeden robi z oryginalnego junaka coś na kształt brzydkiego harrego inny przerabia na supermoto motocykl którego dobrych egzemplarzy jest chyba mniej niż junaków...
![]() ech... nostalgicznie mi sie zrobiło. Idę w kapuście (znaczy w fasoli) szukać Johnego...
![]() |
#122 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Gdynia moje miasto
Motocykl: Szafirowa Dama XT
![]() Online: 5 dni 20 godz 51 min 0
|
![]()
Głowa do góry!!!!Czytaj znaki, byle jaki Fasolek nie dla KAŚ!!!!
już niedługo plony będą obfite i bedziesz miala z ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: TransAlp rocznik '89
![]() Online: 4 dni 16 godz 57 min 30 s
|
![]()
Witam
Isnieje możliwość że znalazłam swojego nx-a i mam co do niego pewną wątpliwość. Możecie mi dziewczyny napisać jakie przebiegi miały Wasze dominatorki w chwili zakupu a ile teraz mają i czy pojawiały sie Wam jakieś problemy zwiazane z silnikiem?
![]() |
#124 | |
Surykatka
![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Poznań/3city/UK/Namibia
Motocykl: Africa Singel - Dominator
![]() Online: 6 dni 19 godz 54 min 29 s
|
![]() Cytat:
![]() Dodo 1 miał nie całe 40 tyś jak go kupowałam ale technicznie był dobry do lata zrobiłam nim ok 8 tyś troszkę niepokojący był odgłos dochodzący z silnika który wskazywał na wymianę łańcuszka rozrządu ... Dominator na którym byłam na Krymie miał taki sam stan licznika jak na niego wsiadłam i taki sam po powrocie choć przejechał 4 tyś ![]() ![]() Natomiast Dodo2 przebieg przy zakupie 30 tyś (1992r) był garażowany więc wygląda ehhh troszkę nieswojo, silnik cichy wydech bez jednej dziurki zawieszenie wybiera tak że aż dziwnie - czy asfalt czy wertepy nie ma dużej różnicy ![]() ![]() Kaś jeśli sztuka technicznie jest ok to warto zainwestować .... nie ma co czekać bo jeszcze troszkę pogody jest by jeździć. ![]() Zresztą pewnie jak się w teren wybierzesz to nie raz skrzywisz dźwignię zmiany biegów, złamiesz klamkę, zbijesz lusterko lub skrzywisz kierownicę większość dominatorów takie ustereczki już przeżyło ![]() ![]() Trzymam kciuki i czekam na wieści !!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
outsider
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rumia
Motocykl: drz
![]() Online: 2 tygodni 9 godz 29 min 40 s
|
![]()
Wszystkie dziewczyny planujące zakup małego NX-a muszę wiedzieć, że faceci na ich widok tracą głowę.....
![]() ...i panowanie nad pojazdem ![]() a one i tak mają zawsze silną obstawę ![]() ![]()
![]() |
#126 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawa/Dworzec Centralny
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 6 dni 4 godz 22 min 48 s
|
![]() ![]() ![]() Kaś jak tam poszukiwania Jaś'ka? Ja o swoim napisałam wszystko na wstępie - moja tegoroczna niezbyt intensywna eksploatacja NX'a (jakieś 5tys) niczego poza stanem plastików ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#127 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
![]()
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Reykjavik
Motocykl: tyż Honda ale mała siostra królowej
Przebieg: jest
![]() Online: 1 miesiąc 3 dni 3 godz 35 min 20 s
|
![]()
Hej...dzis byl moj pierwszy raz z Dominatorem-60 km i dwie glebki parkingówki....zastanawiam sie na gmolami, przejrzałam strony allegro i ebaya ale nic w rozsądnej cenie nie znalazłam...moze macie jekies sugestie
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Dunia : 20.11.2010 o 21:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 dzień 1 godz 3 min 48 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Szkoda, ze do zadnej restauracji obok nie zagladnelam, pewnie bym znalazla i towarzyszy do kawki ![]() Ja dzisiaj w pustym Ojcowie niezle sie pobawilam i zmarzlam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Reykjavik
Motocykl: tyż Honda ale mała siostra królowej
Przebieg: jest
![]() Online: 1 miesiąc 3 dni 3 godz 35 min 20 s
|
![]()
A na amoto bylas? nie widzielismy zadnego moto brata ani siostry...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Honda Nx 650 Dominator | watrburg1970 | Inne - dyskusja ogólna | 5 | 16.03.2012 11:14 |