![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Motocykl: RD07a
![]() Online: 5 godz 49 min 47 s
|
![]()
Ja mam taki wydech w AT07A brzmi ładnie a kolega założył ten sam do DL 650 i chodzi jak by była pusta puszka :/ podobno że te tłumiki pękają ja mam zrobione 3000km i jak narazie się trzyma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2011
Miasto: Gołańcz
Motocykl: RD07
Przebieg: 71000 +
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 9 godz 13 min 31 s
|
![]()
a wrzucisz filmik albo nagranie,jakiejś dobrej jakości
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Online: 5 godz 49 min 47 s
|
![]()
za wcześnie się pochwaliłem teraz myłem motocykl po powrocie z Bieszczad i zauważyłem pęknięcie na tłumiku:/ jutro postaram się nagrać filmik
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
tak się kończy dzidowanie Africą i strzelanie z tlumika u Bandit-ów
![]() ![]() Wrzuć foty i zapodaj filma bo ciekaw jestem dzwieku tego szpeja. Może warto kupić za te 250zł i dać na flachę jakiemuś magikowi co piece spawa żeby kwasówką obciągnął tłumik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2011
Miasto: Mińsk Mazowiecki
Motocykl: KTM 1190 adv
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 3 dni 11 godz 10 min 26 s
|
![]()
Pany, czy jest duża różnica w dolocie do tłumika między RD04 a RD07?
Chodzi mi o samą rurkę z kwasówki i miejsca montażowe. Koleś z Dominatora może zrobić mi kolanko do Motada, który posiadam, ale robił tylko do RD07 i nie wiem, czy zmontuje te klamoty bez szlifierki i młota.
![]() |
#16 |
Mój Jest Ten Kawałek Podłogi...
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Poręba
Motocykl: Była RD07 jest CZWÓRECZKA + EXC 520
![]() Online: 4 tygodni 12 godz 16 min 10 s
|
![]()
Dzwiek jest zajebisty szwagier posiada w swojej AT ale jak niestety pęka i są małe przebarwienia pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Miasto: Zasole Bielańskie
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 6 godz 19 min 49 s
|
![]()
Może jakość się poprawi bo kumpel teraz je spawa a doświadczenie ma nie małe.Mówił własnie że pękają i mieli dużo poprawek.Też się zastanawiam nad zakupem.Ale najpierw chce tego posłuchać. Mam kawałek na firmę to na miejscu mi zrobią to przypilnuje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
ja wam powiem tak, za 160zł kupiłem używanego Beowulfa na allegro. 180 z wysyłką. Wydech przelot z opaską, drobnymi ryskami, rura dolotowa prawdopodobnie z jakiejś SV 600(?) Rure podgrzałem palnikiem (acetylen nie taki Propan srutan) i wyprostowałem z kształtu coś jak Z o kątach 90stopni na prostą rurkę. Dwie opaski wzmacniane po 7zł plaskownik taki kształtem jak w oryginale RD07 i wydech gra jak marzenie. Motorek dostał kopa, stawia na koło po przegazówce. Głośny, ale taki miał być, jak co jest DBkill. Wydech sam w sobie bardzo mocny, gruba nierdzewka, waży ze 4-5kg.Rozkręcany, wata fertlich. Myślę że warto wydać te 200zł na używkę pobawić się 2godzinki i mieć frajdę z tej orkiestry za prawą nogą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Zbiczno
Motocykl: RD04
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 17 godz 19 min 53 s
|
![]()
Pozwolę sobie odświeżyć.
Nadal są oferty Dominatora: http://allegro.pl/wydech-dominator-x...729554718.html Kusi cena i 5 lat gwarancji. Może jakość się poprawiła? A może ma ktoś na zbyciu leosia lub arrow? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() |
![]()
Z dominatorem jeździłęm w XT-ku - gadał głośno <ale to singiel>
Przy dokręcaniu opaski przygią się lekko, a wcale go mocno nie potraktowałem.;> Niby dedykowany < czytaj -spasowany dolot> a i tak trzebabyło rzeźbić. Za to w ADV miałem podobne ale w mojej ocenie lepsze od dominatora- ![]() fajne były nie za głośne.dopracowane nic nie pekało,czy tam się odbarwiało... -robione o tu [ http://rm-motors.pl/tlumiki-motocykl...iwersalne.html z tym ,że byłem u nich z moto i w pare godzin zrobili wszystko cacy ![]() ![]() ale teraz wybrałem arrowa ![]()
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wydech przelotowy G.P.R.- opinie?? | Marcin-BB | Uklad paliwowy i wydechowy | 11 | 06.01.2014 22:59 |