![]() |
![]()
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#671 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: Podkarpacie
Motocykl: raczej juz nie bede mial
![]() Online: 4 tygodni 7 godz 11 min 30 s
|
![]()
Jak tak dalej pójdzie to w tym roku się lista wyczerpie
![]() 1. Motomax 2. Parys 3. Wojtekm72+Lena 4. Bolo 5. Patiomkin 6. Paszporcik0072 7. AmberBamber 8. Gowacki 9. Słoma 10. mmax 11. Czarek40 - proponuję w sierpniu. Będzie sucho 12. zupka (Żurek oczygwizda) 13. Jaskola 14. Nowy 15. Wojtek77 16. Marcin.111 |
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Reykjavik
Motocykl: tyż Honda ale mała siostra królowej
Przebieg: jest
![]() Online: 1 miesiąc 3 dni 3 godz 35 min 20 s
|
![]()
Blob-od kilku dni ten wątek jest najbardziej nasycony emocjami. To tylko potwierdza, że impreza była super.
My o drugiej w nocy rozbijaliśmy namiot na kawałku łąki obok cerkwi, w strugach deszczu. Siedzę w moim przyjemnym, czystym gabinecie w pracy i wspominam szary poranek w namiocie, kiedy obudziło mnie nawoływanie miejscowych i ryczenie stada krów przeganianego na wypas obok namiotu. Miałam wtedy wrażenie że te krowy przejdą po nas... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Miasto: łódzkie/ ksawerów
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 dzień 15 godz 16 min 4 s
|
![]()
Było zaj...ście,podziękowania dla Nowego,Mmaxa i Dłubacza i wszystkich których pozałem,Blob dzięki tobie tam byłem
![]() 1. Motomax 2. Parys 3. Wojtekm72+Lena 4. Bolo 5. Patiomkin 6. Paszporcik0072 7. AmberBamber 8. Gowacki 9. Słoma 10. mmax 11. Czarek40 - proponuję w sierpniu. Będzie sucho 12. zupka (Żurek oczygwizda) 13. Jaskola 14. Nowy 15. Wojtek77 16. Marcin.111 17.darkomax7 Ostatnio edytowane przez darkomax7 : 04.08.2011 o 11:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Poznań
![]() Online: 1 miesiąc 6 dni 9 godz 39 min 28 s
|
![]()
Nie udało mi się dojechać ale napiszę szczerze, że bardzo, bardzo żałuję. Musiało być zajebiście.
pozdr, laska |
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Krakuff
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 5 godz 57 min 58 s
|
![]()
Bądź ostrożny w zakładach... Według relacji fundrivera sobotnie odcinki były bardzo trudne nawet dla lekkich motorków..Dojechali na lekko na 24 godzine na nocleg..Mało realne byś sobie tam dał rade w jakimś przewidywalnym czasie. Oczywiście ,ze można moto przenieść w trudnych miejscach..potrzeba tylko kilku ludzi i duzego zaparcia. Ale chyba nie o tym mówiłeś...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#676 | |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: Kraków
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 6 dni 21 godz 31 min 41 s
|
![]() Cytat:
Jak pisalem ocena trasy jest zawsze bardzo indywidualna i subiektywna. Każdy patrzy na droge po swojemu. W mojej ocenie trasa była ciezka, ale może dlatego, ze ostatni odcinek, jechaliśmy po ciemku, co stanowi spore utrudnienie, przynajmniej dla mnie. Ciemności na pewno spotęgowały wrazenia ! Podjazdy, zjazdy, kamole, jazda wzdłuż potoku, mocno zarosniatym szlakiem. Trzeba jechac min 20 km/h aby mieć choc odrobine trakcji. W tych warunkach i przy lampce, porównywalnej do lampy naftowej, jaka mam w EXC, naprawde niewiele widac. Jechałem pierwszy (bo miałem GPS’a a nie dlatego ze taki ze mnie gieroj ![]() Nizej, tj. na wysokości kol, kolan, butow trafiałem raz po raz na zwalone drzewka, pniaki etc. na które można było się spokojnie nadziac. Raz zreszta to mi się udalo. Wyrwalo mi z buta klamre, nie wiem nawet kiedy. Innym razem, przejeżdżając przez wyplukany woda row, ktory spostrzeglem, jak juz bylo za pozno, ujechalo mi kolo w prawo, a tam skarpa i gdzies nizej szumi potok (to tak w wyobrazni, bo widac go nie było). Jakby mi ujechalo mocniej – ladowanie gdzies w krzorach kilka metrow nizej. Jeszcze innym razem – zawahałem się, odpuściłem gaz. Moto się zachwialo, leci na prawo, wystawiam noge, a tam matka ziemia gdzies wyemigrowala. Noga po kolano wpadla mi w dziure. Moto spadlo na mnie. W sumie 120 kg, ale nie mogę się z tej pułapki wydostac. Lukasz podbiega by mi pomoc, wpada po krocze (naprawde nie przesadzam !!) do dziury, malo nogi w udzie nie lamie, laduje na moim kacie. Lezaca na mnie masa wzrasta o jakies 90 kg i chce mi wyłamać w kolanie noge. Na szczescie tylko go stłukłem. Na stromym zjezdzie, rzeczywiście stromy, tzw. V – szlak, chłopaki zjechaly – ja miałem problem. Raz blokade psychiczna ze stromymi zjazdami – musze z tym powalczyc ![]() Patrzac z perspektywy, ta jazda to było spore igranie z losem. Naprawde bardzo ciesze się, ze skończyło się jak skończyło, czyli wszyscy bez uszkodzen dotarli na Rivna. Afryczki nie znam, zrobiłem na niej może 30 km po asfalcie (BTW: b. mile byłem zaskoczony). Może na niej da się to przejechac … Kto wie. Warto jednak, jak piszesz, zdefiniowac co to znaczy "przejechac". Jest jeszcze i to, ze ta sama trasa raz jest do przejechania spokojnie, innym razem może być absolutnie nieprzejezdna. Wspomne tu b. stara relacje Sambora z Rumunii, gdzie pisal, ze nie mogl Transalpiny przejechac solo, podczas gdy wczesniej, w dobrych warunkach zrobil ja zapakowany na full w 2 osoby. A chłopaki jak chca – niech się zakładają. Sam jestem bardzo ciekaw zakładu. Ale – badzcie ostrożni, szkoda zdrowia w imie ambicji !
http://endurak.pl Ostatnio edytowane przez fundriver : 04.08.2011 o 12:54 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
El Mariachi
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: Podkarpackie
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 2 godz 12 min 15 s
|
![]()
Jesteście popaprani jak mało kto
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale to dzięki wam teraz jakoś funkcjonuję. Dziękuję wam za szczerość, za słowa że pomimo tego iż pogoda dała w dupę nie tylko mi ale wam jesteście w stanie wpisać się na kolejną edycję ![]() Ukraina to bezlitosny kawałek ziemi jak ktoś nie ma do niej szacunku to go sprowadzi na ziemię, a jak mocno gliniastą ![]() Dziękuję jeszcze raz. Bardzo było mi miło zobaczyć was jeszcze raz i poznać nowych znajomych np. trampkowców wyobraźcie sobie to też ludzie ![]() ![]() ![]() Dostałem na forum w,- nie w ryj bo to lapidarnie zabrzmi, ale w mordę i to z takim impetem że aż mnie zatkało biorę to na klatę i nie pierdzielę już o tym basta. Dziękuję Zbyszkowi za to że wie kiedy trzeba milczeć i tylko pić ![]() Wojtkowi za jego tłumaczenie co zrobił by on ![]() Oraz pomoc przy rozpalaniu ognia, jak ja podchodziłem niewiem dlaczego przygasał a ty to jakoś się podniecał .... tfu wzniecał ![]() Damianowi Motomax za wielokrotną bezinteresowną pomoc moim a teraz i twoim kolegom w reanimacji sprzętów ze 6-ć by się nazbierało. Rysiek tobie za to że wiek daje Ci przewagę rozumu nad językiem który pozostaje czasami na swoim miejscu. ![]() Motormaniakowi za nocne polaków rozmowy Chłopakom z górki za kilka lufek na rozpęd. Lenie za moralne podtrzymanie. Koledze na W ... że wie i widzi i potrafił napisać na PW I pomimo wszystko co byście nie powiedzieli Maćkowi i Łukaszowi za trud waszej pracy nad Szuter Party. Kierowcom Landrovera i busa bo wiem że mieliście straszną extreme i przygodę przy zjeździe z Rivnej oraz temu panu z furmanki który zabrał nasze bambetle w kierunku cywilizacji. Mogę tak bez końca bo i pomocy było tak wiele. Jesteście wszyscy nieźle popaprani ale za to was lubię ![]() A nad tym tak dumam Nieustannie wierzysz w przyjaźń, wielu też przyjaciół masz Ale ilu z nich prawdziwych, na to Ci odpowie czas. Bo z przyjaźnią jest jak w bajce, którą już od dziecka znasz, o zajączku bardzo ufnym, który też przyjaciół miał. Mirmił przyjmuję zakład ja na swojej AT jeden dzień ja i track na UA.
Niech moc będzie z wami ........... Ostatnio edytowane przez BLOB : 04.08.2011 o 15:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Raczyce/Wrocław
Przebieg: 3 ....
![]() Online: 1 miesiąc 21 godz 55 min 0
|
![]()
temat pozytywnie uważam za zamknięty, proszę o zamknięcie tematu
![]() Foto i podwodne relacje mogły by być w innym wątku ... ![]() ZAZDRASZCZAM WAM tego błotnego upodlenia .! Maciek ty wiesz...! wracamy do tematu w przyszlym roku ![]()
![]() |
#679 |
Miasto: pod lasem koło jeziora
![]() Online: 2 dni 1 godz 49 min 21 s
|
![]()
jakie zamknąć, co ja będę w pracy robił
![]() A i Słoma gdybyś tak nie wymiekł i stawał do tego zakładu, to pojadę z tobą, by w razie potrzeb prochy jakieś podać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Warszawa
![]() Online: 3 miesiące 1 tydzień 4 dni 15 godz 28 min 56 s
|
![]()
To co robimy powtórkę, w przyszły weekand jak trochę glina obeschnie
![]()
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
SZUTER PARTY IV Jedziemy na UŁA | BLOB | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 210 | 14.03.2014 00:10 |
SZUTER PARTY II-podsumowanie | BLOB | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 88 | 06.09.2010 12:26 |