![]() |
![]()
|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#81 |
Niepoprawny ideologicznie - XTZ/GS/LC4 ;)
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Józefów
Motocykl: R1100GS, LC4
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 17 godz 57 min 31 s
|
![]()
Ja nie zapłaciłem składki. Głównie dlatego, że uważam, że nadmierne fiskalizowanie tego forum ewidentnie mu nie służy. Taki mój prywatny, cichy protest. Ale jeśli moje zapłacenie miałoby być rozwiązaniem tej kwestii to nie wahałbym się ani chwili - byłoby to tego warte.
W tej sprawie uważam, że ograniczenie składkowe jest jak najbardziej słuszne. To de facto składkowicze fundują nagrody, więc oni też powinni mieć głos decydujący o ich przyznaniu. Przez zwykłe poczucie fair-play. Druga rzecz, to to, że faktycznie w jakiś sposób utrudnia to jakieś nadużywanie zaufania przez tworzenie "fałszywych" kont. Po trzecie to Ci składkowi pokazują, że faktycznie zależy im na forum, powinni mieć więc też decydujący głos w sprawach jego dotyczących. Nie jest żaden cenzus majątkowy, bo nie wierzę, że dla kogoś opłacenie tej składki mogłoby być problemem. A tak najbardziej to przykro mi z powodu tego jak się musi czuć Czosnek. Wiem, że ten konkurs to praktycznie od początku jego indywidualna inicjatywa, którą sam uparcie i cierpliwie zorganizował i przeforsował wbrew bezwładności i inercji. Mam za to doń duży szacunek, bo widziałem jak to wyglądało "od kuchni". A jeśli forum padnie to nie z powodów finansowych tylko przez brak zaangażowania. A i jeśli kłócić się - to podawajcie chociaż jakąś możliwą do zrealizowania alternatywę. Najlepiej taką, którą sami jesteście gotowi od teraz zacząć realizować. Inaczej będzie z tego pusty, psujący atmosferę syf. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Niepoprawny ideologicznie - XTZ/GS/LC4 ;)
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Józefów
Motocykl: R1100GS, LC4
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 17 godz 57 min 31 s
|
![]()
Nie dziwię się - gdybym miał słoneczko niewątpliwie byłby o wiele bardziej wartościowym członkiem forum. A tak tylko bezczelnie pasożytuję.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Mam przerąbane :)
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: WTA
Motocykl: RD07a
Przebieg: stoi
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 14 godz 55 min 9 s
|
![]()
A ja kliknąłem na wontek o jakimś super hiper konkursie a tu przez 9 stron nic tylko walenie gruchy.
Kurde nie pamiętam kto tą zajebistą relację z afry pisał. Lupus chyba? Ta mi się podobała.
![]() |
#84 | |
Administrator
![]() |
![]() Cytat:
Proponuję tym niezadowolonym z życia przeczytać to kilka razy potem pomyśleć a w razie potrzeby ponownie czytając pomyśleć.... zanim napiszą kolejnego posta podnoszacego stan licznika a jednocześnie podnoszącego ferment w temacie i na forum. Będę szczerze zdziwiony jeśli Czosnkowi będzie się chciało jeszcze kiedykolwiek tworzyć jakiś konkurs. Niektórzy swoim pitoleniem potrafią obrzydzić każdą inicjatywę , zniechęcić każdego do działania , powodować "specjalną atmosferę" na forum ..... pytanie tylko w jakim celu ![]() Zastanówcie się kilka razy nad każdym postem : po co go piszę i co z niego ma wynikać. Skoro niektórym nie podoba się obecna forma konkursu to może warto aby te osoby już rozpoczęły przygotowania do przyszłorocznej edycji , ufundowały we własnym zakresie ewentualne nagrody spisały zasady i wszelkie sprawy tego dotyczące. Zamiast gadać pokażcie że potraficie też coś zrobić aby dogodzic wszystkim tak aby nikt nie miał uwag , no chyba że tylko na gadaniu i żaleniu skończycie. Po lekturze tego tematu już wiemy kto będzie się wykazywał w nastepnej edycji. Pomysł dodatkowy, ci którzy będą chcieli zgłosić swoje relacje robią zrzutkę na nagrody sami sobie i między sobą ustalają zasady. Możliwości są różne. Jestem ciekaw co z tego wyniknie oraz liczby niezadowolonych.
AT03 Ostatnio edytowane przez Dzieju : 30.01.2012 o 08:50 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Gdańsk
Motocykl: exc 250 2T :)
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 12 godz 15 min 2 s
|
![]()
Sorki za mały OFF od tematu,
A mi się naprawdę podoba Relacja Zazigiego - Ciekawie napisane, bez zbędnych pierdół zaje foty no i pomysł. PS. Jak post jest jest nie w tym wątku to proszę o przeniesienie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Szczecin
Motocykl: CRF1100
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 12 godz 27 min 36 s
|
![]() Cytat:
zupełnie nie na Temat! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#87 | |
Autobanned.
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
lamer miesiąca
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wa-wa
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 miesiąc 6 dni 21 min 23 s
|
![]()
To jest kryptoreklama i sugestia, uważam że to nie fair, wnoszę o wykasowanie trzech powyższych postów!
![]() ![]()
![]() |
#89 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 42 min 17 s
|
![]()
Ja pierd...e,ale trzoda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
lamer miesiąca
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wa-wa
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 miesiąc 6 dni 21 min 23 s
|
![]()
straszny smród ...
![]() ![]()
Życie jest podróżą. Ostatnio edytowane przez Zazigi : 30.01.2012 o 23:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
1 wielki afrykański konkurs na relację z podróży | czosnek | Kwestie różne, ale podróżne. | 26 | 13.02.2012 12:13 |
Nowe relacje w wersji PDF - RELACJE - ALL IN ONE | 7Greg | Trochę dalej | 11 | 31.10.2011 18:51 |