![]() |
![]()
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#61 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Wrocek
![]() Online: 3 tygodni 15 godz 5 min 45 s
|
![]()
A mnie się straaaasznie nie podobało!
![]() ![]() Cynciu a może jakiś wariant specjalny? (dla organizacyjnego treningu ![]()
![]() |
#62 |
SOmalijczyk
![]() Zarejestrowany: Oct 2011
Miasto: SOsnowiec
Motocykl: 1090 AdvR
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 6 godz 17 min 5 s
|
![]()
Nie mogę spać to coś skrobnę.
![]() Organizatorom, ![]() ![]() ![]() Uczestnikom ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko ta jedna łyżka dziegciu - nasi piłkarze ![]() A najlepsze na koniec: w drodze powrotnej jadę ostrożnie piaszczystą drogą przez las, walczę o równowagę, a Krystyna do mnie: "Mirek DZIDAAA" ![]() ![]() Garść fotek. Ostatnio edytowane przez Miras Sc : 18.06.2012 o 12:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: wilidż Opole
Motocykl: CRF 1100
Przebieg: 0 kkm
![]() Online: 2 miesiące 2 dni 6 godz 39 min 30 s
|
![]()
Okrutne dzięki odemnie i żonki.
![]() Było baaaaaaardzo sympatycznie. ![]() PS Dzięki Artur za możliwość potestowania XR ki. Nawet nie chcę myśleć jakby się jeździło w lżejszym terenie, bo bym pewnie już siedział na ebayu. Tak czy siak tego typu lub podobne moto zagości u mnie w stajence. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2011
Miasto: Kraków
Motocykl: BMW GS 1200
Przebieg: rośnie
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 21 godz 7 min 11 s
|
![]()
jeszcze raz wielkie dzięki dla Cyncia i pozostałych organizatorów za fantastycznie spędzony czas. Czekam na następny weekend z koniem.
Powrót do Krakowa z Puszkiem i Dunią rewelacja, wyjeździłem się jak nigdy. Dziękuje Im za to że zachowali się jak prawdziwi Afrykańczycy, bo bez nich nie znalazł bym swojego kufra i byłby weekend z debetem w tle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2011
Miasto: Koło
Motocykl: XTZ 660 3YF
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 20 godz 54 min 52 s
|
![]()
Napisałem posta nr 56 a tu go nima. Osssso chodzi? Czyżbym komuś podpadł
![]() Ok. Zatem jeszcze raz podziękowania dla wszystkich, którzy się narobili, zwłaszcza dla Cyncia i Roberta. To dla mnie szok, że musiałem opuścić imprezę w sobotę rano ale szczerze powód był jeden. Nie wytrzymywałem tempa picia ![]() Lepi dzięki za rundę na kacie. On zdecydowanie nie jest dla mnie ![]() Świtem na bosaka po kamulcach latać- bezcenne. Dziękuję ekipie spacerowej. A woda nad ranem w tym bajorku najcieplejsza ![]() Co złego to nie ja tylko Grzela ![]() Aha no i pozdrawiam pana Henia od grabek, który później zajebiście wyluzował ![]() Ostatnio edytowane przez Paluch : 18.06.2012 o 14:42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | ||
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Kędzierzyn-Koźle
Motocykl: PD06 prawie Africa
Przebieg: 68000
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 11 godz 13 min 29 s
|
![]() Cytat:
![]() Otoczylibyśmy opieką, a tak? Wino my sami musieli wypić ![]() Wariant specjalny do rozważenia ![]() Cytat:
![]() Jo nie wim. Pisz jeszcze roz.
![]() |
![]() |
#67 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Reykjavik
Motocykl: tyż Honda ale mała siostra królowej
Przebieg: jest
![]() Online: 1 miesiąc 3 dni 3 godz 35 min 20 s
|
![]()
Cynciu- jakoś mi się nie chce wierzyc że to debiut organizatorski-organizacja była naprawdę wyborna.
A wino ekstra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | ||
![]() Zarejestrowany: Nov 2011
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 1 dzień 22 godz 57 min 46 s
|
![]() Cytat:
Oczywiście podziękowania należą się całemu domkowi nr... yyy... temu najgęściej obleganemu, byliście bardzo dzielni czuwając nad wszystkim... ![]() ![]() Jagna, dzięki za gitarrę i wzięcie sprawy w swoje ręce... Opłaciło się zrobić parę prób przed wyjazdem ![]() ![]() Cytat:
![]() A tempo picia było prawdopodobnie odwrotnie proporcjonalne do czasu, jaki się na nie miało... Podsumowując... chyba na pamiątkę zlotu nie będę myła motura, dopóki piach i błoto same nie odpadną... Trwalsza pamiątka to zawinięta klamka hamulca: można powiedzieć: uśmiechnięta ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Za zielonymi górami, za lasami
Motocykl: czarny, pomarańczowe ladaco
![]() Online: 7 miesiące 1 tydzień 3 dni 8 godz 16 min 53 s
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Był to mój pierwszy koński i było naprawdę sympatycznie. PS Czy tylko Miras miał aparat? Może by kto wstawił więcej zdjęć PS II Czy ja coś komuś naobiecywałem na ognisku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
mówią na mnie Jackpot
![]() Zarejestrowany: Nov 2008
Miasto: Paczków
Motocykl: RD07a
Przebieg: rosnący
![]() Online: 3 tygodni 19 godz 44 min 20 s
|
![]()
Z żalem i ja musiałem o 6 rano
![]() Wielkie dzięki za zagubienie się i małego OFF-a. Do zobaczyska . P.S. Foty plizzzzz widziałemmieliścieta aparaty. |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Solówa z Kazachstanem, Czerwiec 2012 | JARU | Trochę dalej | 117 | 29.10.2012 09:17 |
Czorsztyn - Ayurveda na weekend 2-3 czerwiec | Hanka | Umawianie i propozycje wyjazdów | 4 | 31.05.2012 22:50 |
Kawkaz - czerwiec/lipiec 2012 | Sub | Przygotowania do wyjazdów | 17 | 22.05.2012 10:29 |
III Weekend z koniem w tle. | szparag | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 70 | 13.09.2011 15:34 |
II WEEKEND Z KONIEM W TLE - 4-5 czerwca- CZYLI G. SOWIE I NIE TYLKO PO RAZ DRUGI. | szparag | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 152 | 06.07.2011 16:57 |