![]() |
![]()
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#101 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Miasto: Łódź
Motocykl: GejeS 1100 '97
![]() Online: 2 tygodni 5 dni 4 godz 22 s
|
![]()
Diverku i Brunetko
![]() Dzięki również pozostałym Towarzyszom za wsparcie przy rozpracowywaniu cytrynówki na polu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Motocykl: Afryka RD03
![]() Online: 5 dni 3 godz 28 min 3 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Bydgoszcz/Poznań
Motocykl: LC4 Military
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 16 godz 43 min 37 s
|
![]()
no właśnie ja chce zobaczyć jak yuchyo dostaję szprycą z tylnego koła na klatę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Miasto: Łódź
Motocykl: GejeS 1100 '97
![]() Online: 2 tygodni 5 dni 4 godz 22 s
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: Gorzow WLKP
Motocykl: RD07
Przebieg: 100000
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 16 godz 17 min 24 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
LOŻA SZYDERCÓW
![]() Zarejestrowany: Mar 2012
Miasto: LEGNICA
Motocykl: RD07a
Przebieg: 9999999
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 12 godz 15 min 51 s
|
![]()
witojcie ,
co tu duzo kryc było miło ale sie skończyło hehh jak juz wszystkim wiadomo obywatel Dubel wraz z towarzyszem Sołtysem podczas zorganizowanej grupy baletowo biesiadniczej popsuli Diverka wczesniej doprowadzajac do stanu niewazkosci kolegów bedacych w moto wiosce co w okolicach czwartku zaowocowało zakazem wyjazdu dla zlotowiczów na miasto hehe. w ramach informacji turystycznej telefon podany na stronach internetowych bunkra wollenberg jest nie aktualny - jakiez to było zdziwienie goscia w słuchawce gdy oznajmiłem mu swoim łamanym niemieckim ze z polski wybiera sie grupka motocyklistów bedaca obecnie na zlocie motocyklowym woodstock rally chcaca przyjechac pozwiedzac hehe ,,warum? ... i tak z 5 razy ,, ubaw wyszedł niezły gdyz okazało sie ze nr podany na stronach www jest do prywatnego mieszkania hehe. w sobote wiekszosc chetnych na wycieczke miała problemy z utrzymaniem równowagi ( patrz wyzej ) , około godziny 10 ruszylismy w kierunku kantora celem nabycia ichniej waluty zwanej ojro ![]() ![]() w swietlicy był króki rys historyczny postania obiektu i przeznaczenia całego systemu po czym udalismy sie na zwiedzanie obieków połozonych na ziemia ,na wszystkich mega wrazenie zrobiły samochody w stanie idealnym (niecałe 5000km na blacie ) srubka w srubke kompletne z działajacymy radiostacjami gdzie kazdy mógł wejsc zobaczyc dotknac pokrecic . jako nastepny rarytas był juz sam bunkier - udalismy sie długim na 150 metrów podziemnym tunelem do głownych 2,5 tonowych drzwi za którymi znajdowały sie schody w dół i tysiace metrów kwaratowych pomieszczeń gdzie stały tony róznej masci sprzetu ..........i tym optymistycznym akcentem zapraszam do zwiedzenia galerii .. https://plus.google.com/u/0/photos/1...50897/organize wielkie dzieki wszystkim za mile spedzony czas na tegorocznym woodstok rally ,nie bede wymieniał bo kogos mógłbym pominąc niechcacy oczywiscie - do zobaczyska w przyszłym roku |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2012
Miasto: Poznań
![]() Online: 6 dni 5 godz 36 min 12 s
|
![]()
szkoda, że sie podzieliliśmy - dojechalismy w piatek o 18 i na wiosce nie było juz miejsca - dzieki boże!!! - bo goscinność Brunetki i Diverka była tym, czego na woodstock szukalismy
![]() ![]() ![]() razem się powinniśmy.. pss: za rok dostaniesz kolejnego klapsa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Motocykl: Afryka RD03
![]() Online: 5 dni 3 godz 28 min 3 s
|
![]()
Cieszę się , że mogłam Was ugościć
![]() ![]() ![]() Myślę , że za rok, będzie nas więcej na naszej "prywatnej wiosce motocyklowej" ![]() A co do klapsa to spróbuj ... Ale obiecuję , że oddam ![]() Czekam, na zdjęcia i filmiki, te które się niby zgubiły ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2012
Miasto: Poznań
![]() Online: 6 dni 5 godz 36 min 12 s
|
![]()
prowokować to Ty umiesz Dziubek - aż mi serce migdałki obiło
![]() ![]() ![]() a że mi motór zgasł - cóż - Diverka terytorium.. ![]() tyle megabajtow tam wypstrykanych i wiekszosc sie pogubiła? pzdr ![]() pierwszy raz odwiedziłem miasto z kompletnymi murami obronnymi - moryń - i jak mnie nie stac na ściane wschodnią - to po Waszej wycieczce planuję ściane zachodnią. o! |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Rajdowo przez Albanię - czyli Rally Albania 2012 od kuchni | Ola | Trochę dalej | 76 | 23.06.2013 16:36 |
Zamiana hanbary Acerbis Rally II na oryg. białe osłony, ktoś chętny??? | Pirania | Wszystko dla Afryki | 4 | 21.07.2012 14:31 |
67 FIM Rally 2012 | mirass | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 0 | 14.07.2012 21:44 |
Rally Albania 8-15 czerwca 2012 | Macek | Umawianie i propozycje wyjazdów | 1 | 02.04.2012 17:31 |