![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 10 godz 4 min 32 s
|
![]()
sms od Dawida yo z pytaniem(dotarłem do czarnogóry)
1. czy mozna spokojnie spac na plażach 2 jakie ciekawe miejsca są do obejrzenia koło Kotor (pono Rambo będzie coś wiedział) 3 pozdrowienia dla czarnuchów !!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
SMS nex, PIOTR z forum z wawy dolączył do nas bo nie zdążył na prom do izraela
siedzimy na Peloponez w okolicach Koryntu pogoda do dupy 2 tyg. w deszczu 4tyś km |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
ostatni sms bo do domu wraca
pozdrowienia z pod Olimpu.pogoda git.wracam przez Macedonia , Serbia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Miasto: Raczyce/Wrocław
Motocykl: RD04
Przebieg: 3 ....
![]() Online: 1 miesiąc 21 godz 55 min 0
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Wałbrzych
Przebieg: 99999
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 18 godz 1 min 33 s
|
![]()
Melduje powrot w jednym kawalku ja, Basia i Afra. Wrocilismy wczoraj o 7:30 rano. Powrot z Grecji (spod Olimpu, miasteczko Leptokaria) zrobilismy na 2 rzuty - pierwszy do polowy Serbii i tam nocleg (600km) i drugi aż do domu (1200km, 22h jazdy z przerwami na kawę). Powrot byl na szybko, autostradami Skopje -> Belgrad -> Budapeszt -> Bratislava (nigdy wiecej nie pojade do Serbii - co chwila na autostradzie byly bramki platne 5-8€, łącznie dałem tym zlodziejom 30€ po to by przejechac 500-600km! granda i nic wiecej, cwaniaki zrobili tak bo nie bylo chyba innej drogi przez ten kraj). Ale mielismy za to inna przyjemna przygodę w Serbii, o tym kiedy indziej
![]() Ogolnie przygód co nie miara, piekne miejsca, swietni ludzie, poludniowa Albania-raj na ziemi, bylo pieknie tylko za krótko. Praktycznie polowe Grecji przejechalem na 3 biegu - tyle bylo serpentyn. Momentami trzeba bylo zjezdzac na 1 biegu by oszczedzić i tak juz gorace hamulce. Zwiedzilismy wszystkie najwazniejsze miejsca starozytnej Grecji i tak za malo bylo czasu na wszystko, dlatego plan powrotu przez Turcja - Bulgaria niestety niezrealizowany... Moze i dobrze bo jest odrazu pomysl na kolejną wyprawę ![]() W sumie wyszlo 6,5tys km. Spalanie jakies dziwnie ogromne :/ srednio 6,5L/100km ![]() ![]() Gleby byly 2 parkingowe + 2 delikante podczas offroadu po grząskim piachu na plaży ![]() Duza część tripu to jazda w deszczach, ogolnie mielismy pecha co do pogody - tak nawet mowili miejscowi z ktorymi rozmawialismy w roznych krajach. Przejazd przez Chorwację (trasa wzdluz morza od Rijeki do Zadaru) prawdziwy stres - byly wichury i zakaz wjazdu motocyklom, momentami porywalo mi motor z jednej strony jezdni na drugą, było bardzo niebezpiecznie ale dałem radę ![]() Inna trauma - przejazd przez Góry Pindos w płn-zach Grecji, na przełęczy (cos ponad 1600mnpm) temperatura spadla do -1stC i padal snieg z deszczem (!!!) To bylo 30minut walki, jazda na 1,2 biegu. Bedzie wiele do pisania, mamy kupe zdjec i 7 godzin materialu filmowego z kamery.
Pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowane przez Dejvid : 05.10.2008 o 13:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Dawid kiedy foty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Wałbrzych
Przebieg: 99999
![]() Online: 18 godz 1 min 33 s
|
![]()
Sie robi.
ostatnio albo jestem w pracy albo mam lenia ![]() Dzis wrzuce foty na picasse, cos postaram sie pod nimi poopisywać i dam znaka ![]()
![]() |
#20 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07a
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
![]()
nie śpiesz się
![]()
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Pierwsza wiosenna przejażdżka [Chorwacja 2011] | consigliero | Trochę dalej | 6 | 17.05.2011 13:03 |
Norge, Sverige, Suomi - skandynawska przejazdzka'08 | HBRT | Trochę dalej | 8 | 28.10.2008 10:29 |
Mala ale przyjemna przejazdzka | Dejvid | Umawianie i propozycje wyjazdów | 19 | 29.05.2008 21:36 |