![]() |
![]()
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#381 | |
![]() |
![]() Cytat:
ja też jeszcze aż tak się nie zestarzałem, żeby nie pamiętać spania pod krzakiem. gdyby ktoś chciał się dogadać.. no nie wiem na zasadzie 'sorry stary, jest zajebiście ale mieliśmy tylko na wachę... /i wódkę/' - tymczasem chodzi mi właśnie O TO O CZYM NAPISAŁ PARYS a czego do tej pory nie byłem namacalnie świadom. Napisałem już swoje - szkoda, że taki incydent miał miejsce bo wiadomości, które dostałem od ludzi są bardzo miłe. Powtórzę raz jeszcze - tak było jak chcieliście, żeby było. Wiem... to była trudna decyzja ale po pierwsze zostało około 70 piw, które, jak dzisiaj myślę, to raczej poszłyby do rana. A po drugie gdyby jednak poszły to nie tylko ja i Gonzik byśmy zostali dmuchać do 15tej w niedzielę. Wielu z Was miało dłuugą drogę /znam takich co jeszcze jadą/ więc źdźbło wstrzemięźliwości nie zaszkodziło. m
![]() |
#382 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2011
Miasto: zarzyca/strzelin
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 10 godz 20 min 43 s
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=FbQ-G...r#action=share
tak na szybko po raz drugi ![]() sorki ze tylko tyle i w takim stanie ![]()
#383 |
przemieszczacz
![]() Zarejestrowany: Sep 2009
Miasto: Skierniewice
Motocykl: LC8, exc-f 250
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 3 dni 19 godz 30 min 15 s
|
![]()
Siema, zlot chyba ok tylko ja jeszcze nie dojrzałem do takiej formy, mam nadzieję, że nigdy nie dojrzeję
![]() Malo offu ![]() Mało trzody! Trochę o trzodzie dla przypomnienia: "W stosunkowo długim procesie udomowienia, a później uszlachetniania zasadniczo zmienił się pokrój świń. Współczesna świnia zdecydowanie różni się proporcjami ciała w stosunku do dzikich przodków czy nawet do ras prymitywnych. Po pewnym czasie zwierzęta te przystosowały się do warunków bytowania stworzonych im przez człowieka.[...] Po wielu badaniach naukowych i obserwacjach stwierdzono, że świnia domowa wykazuje się dużą inteligencją." źródło Wikipedia.org Jest po prostu trzoda udomowiona i dzika stąd cały ambaras ![]()
#384 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Kąty Wrocławskie
Motocykl: romet ogar 205
![]() Online: 3 dni 19 godz 47 min 0
|
![]()
ot masakra... jak rozpętałem 3cia wojnę światowa....
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
![]() Zarejestrowany: May 2011
Miasto: Turawa
Motocykl: RDR04
![]() Online: 6 dni 15 godz 19 min 41 s
|
![]()
Ja zasadniczo bawiłem się bardzo fajnie, gdyby nie linka sprzęgła - i tutaj wielkie podziękowania dla Brambiego, za linkę (odezwij się!), Cyncia i Mishka za nieocenioną pomoc.
Matjas nie dostałem naklejki, więc gdyby jakieś się ostały to plisss |
![]() |
![]() |
#386 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Miasto: Opole
Motocykl: CRF1100
Przebieg: ???
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 12 godz 32 min 47 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#387 | ||
Jaki świeży jaki świeży ??
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 11 godz 51 min 59 s
|
![]() Cytat:
Cytat:
Masz oczywiście prawo do krytyki ale mam wrażenie że po prostu strzeliłeś klasycznego focha ![]()
![]() |
#388 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wroclaw
Motocykl: RD04
Przebieg: 40.000
![]() Online: 3 miesiące 2 dni 46 min 4 s
|
![]()
Hubercik nie było mnie tam dlatego nie będę za dużo się wypowiadał, ale zasady są zasadami.Znam Cie i lubię dlatego uważam ,że się wygłupiłeś a napisałeś za dużo pod wpływem emocji albo % i bardziej na miejscu byłoby powiedzieć sorki chłopaki.
Organizacja jakiegokolwiek zlotu jest przejebana a ludzie najczęściej dokładają do takich przedsięwzięć nie mówiąc o włożonej pracy! Nikt nie jest święty spośród nas i niejednemu zdarzyło się odjebać klasyczną minę- łącznie ze mną. Dla dobra sprawy proponuje zorganizuj zlot! ![]() ![]() ![]() Przykro patrzeć jak środowisko się dzieli zamiast łączyć!
#389 | |
![]() Zarejestrowany: Feb 2011
Miasto: Wrocław
Motocykl: Na gościnnych występach
![]() Online: 16 godz 39 min 10 s
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#390 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wroclaw
Motocykl: RD04
Przebieg: 40.000
![]() Online: 3 miesiące 2 dni 46 min 4 s
|
![]()
Czy ktoś nagrywał jeszcze jakieś filmiki z offa bo widzę ,że nieźle było!
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Spotkanie u Ani | Maćka | Ashanti | 4 | 02.07.2013 12:11 |
Wielka Sowa, Złoty Stok i inne ciekawe miejsca w Kotlinie Kłodzkiej | skoczek82 | Polska | 10 | 14.09.2012 20:02 |