![]() |
![]()
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#41 |
wolny strzelec
![]() |
![]()
To brzmi jak bajka,niestety wtedy dostawałem wszystko po Polsku,ale na papierze.
Spróbuje jutro przed praca do nich podejsc i wziać warunki umowy po Polsku. Wtedy moge przesyłać dalej.
![]() |
#42 |
Gość
Online: 0
|
![]()
To ja też bym się uśmiechał po te warunki po polsku
![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
#43 |
![]() |
![]()
Byłoby super jak udałoby Ci się wrzucić jakiś skan. Jeśli nie mają po polsku to chociaż po angielsku.
![]() |
#44 |
wolny strzelec
![]() |
![]()
Dzień spóźnienia to jeszcze żadne spóźnienie
![]() Sprawa wygląda nastepujaco: Jak co roku w każdej firmie coś sie w przepisach zmienia,wiec i w ACAC coś sie zmieniło. Samo ADAC nie ma nowych przepisów przetłumaczonych jeszcze na język Polski wiec daje tu dwie możliwości: Link do strony ADAC z warunkami po Angielsku- http://www.adac.de/mitgliedschaft/ad...p/default.aspx I dodatkowo daje wgląd do warunków umowy z zeszłego roku po Polsku w PDF.Załącznik 46349 Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy w tłumaczeniu czy załatwieniu członkostwa może do mnie pisać,bede starał jak moge pomóc.
![]() |
#45 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Betu PDF nie działa
Pozdro |
![]() |
![]() |
#46 |
wolny strzelec
![]() |
![]()
![]() |
#47 |
![]() |
![]()
Działa
Dziękuję.
![]() |
#48 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Miasto: Warszawa
Motocykl: oby złodziej kulasy połamał
Przebieg: :(
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 18 godz 11 min 26 s
|
![]()
Załączam aktualne warunki ubezpieczenia (od stycznia 2014) w języku angielskim. Zwróćcie uwage na limity $ które są tutaj, niemniej chyba warto.
Hehe, niemce piszą "englisch" ![]()
![]() |
#49 |
![]() |
![]()
Cześć
Czy ktoś może pomóc w nabyciu ubezpieczenia, lub wskazać jak to zrobić ? Może gdzieś się da w języku angielskim ?
![]() |
#50 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2012
Miasto: P-ń /M-cz
Motocykl: nie mam AT, ma TA :]
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 3 godz 5 min 45 s
|
![]()
W biurze ADAC w Frankfurcie nad Odrą pracuje Polka. Byłem w biurze osobiście i zakupiłem ubezpieczenie używając języka ojczystego.
Ostatnio edytowane przez adamsluk : 13.05.2014 o 18:30 Powód: i |
![]() |
![]() |