![]() |
#951 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Poznań
Motocykl: 690 Enduro
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 1 dzień 3 godz 47 min 29 s
|
![]()
voxan, nie bądź taki spięty. Strasznie poważnie brzmi Twoje "Tak będzie"
![]() Dzieju, szacun za trzeźwość, reszta jeszcze w amoku ![]()
![]() |
#952 |
Ciśnienie rośnie ;)
![]() Zarejestrowany: Oct 2012
Miasto: Opole
Motocykl: RD07a była... :(
Przebieg: 58000
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 13 godz 4 min 28 s
|
![]()
podchodzę do tego spokojnie nowej i tak nie kupie wiec jeszcze parę lat maja na testowanie
![]()
![]() |
#953 | |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD03
Przebieg: za mało
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 1 dzień 15 godz 11 min 5 s
|
![]() Cytat:
![]() Napisz jeszcze, czy Twoja dmuchana lala Ci wystarczy jako zamiennik prawdziwej Japonki ![]()
![]() |
![]() |
#954 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Sanok
Motocykl: EXC, ST 1300
Przebieg: rośnie
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 6 godz 33 min 13 s
|
![]()
Lepi to Ty się za bardzo spinasz i nabijasz - ja jak większość osób z FAT mamy wielką nadzieję, że Honda zrobi toś bardzo dobrego - Nie zabierajcie nam tego
![]() |
#955 |
Kierowca bombowca
![]() |
![]()
Ej chłopy, ale pianę bijecie. Jeszcze niedawno wszyscy rozdzierali szaty, że jak się w ogóle następca Afry pojawi to będzie z przodu 19", mały prześwit, alufelgi bez szprych, niska kanapa i tona plastiku. A jak żółtaszki pokazały w jakim kierunku pójdą, to dalej marudzenie, bo to be, a to nie cacy... Przecież ten sprzęt kurna wymiata, ma większość cech o których wszyscy marzyli, a do tego wygląda tak, że hej! Poczekajta spokojnie na dane techniczne, przejedźta się i wtedy jak będzie nie tak to marudźcie. Dla mnie jak na razie Królowa nadciąga!
![]() |
#956 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Poznań
Motocykl: 690 Enduro
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 1 dzień 3 godz 47 min 29 s
|
![]()
Sam czekałem w napięciu i wiele razy życzyłem spełnienia Waszych marzeń.
Ale obecna sytuacja wydaje mi się śmieszna więc wolę się pośmiać niż spinać ![]()
![]() |
#957 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Strzelce Opolskie
Motocykl: CBR 1100 XX
![]() Online: 3 tygodni 5 dni 19 godz 31 min 12 s
|
![]()
przez kilka lat wielu żyło marzeniami i nadziejami że wznowią produkcję AT...
Teraz juz pojawił sie koncept....Jeszcze niewiele wiadomo a już są tacy co są niezadowoleni...że to nie tak , że to bym zmienił.... To nie samochodowa wersja indyvidual ze siadajac z grubą roladą szmalcu sobie tworzymy samochód pod siebie :-( Znajac życie bedzie to znowu pole do popisu do forumowych producentów bagazników ...kufrów...deflektorów ....i dobrze ! Dla zdeterminowanych chcących mieć ten JEDYNY pozostaje droga jaką wybrał Franz i sam sobie chyba stworzył swój motocykl... Póki co mnie i tak nie stać na zakup nówki sztuki...wiec cieszę się tym co mam. Coś tam sobie poprawiam , zmieniam i najważniejsza rzecz.....motocykl zawsze pali , zawsze sprawia sporo frajdy.... Kupiony z pewnego "Franzowego" źródełka , zawsze serwisowany.... A to że raz na jakiś czas styki pompy są nadpalone....cóż wielu producentów chciałoby mieć tylko takie awarie ! Cieszmy się tym co mamy i bacznie przyglądajmy się co u pana Hądy się dzieje.... Jednego jestem pewien . Nasze motocykle dożyją jeszcze nie jednej premiery AT
![]() |
#958 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Krakuff
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 5 godz 57 min 58 s
|
![]() Cytat:
![]() W duchu Ci żal ,że nie jesteś w stanie wykrzesać z siebie do pomarańczy takich uczuć jakie budzi w nas Afrii...I nigdy nie będziesz, bo to moto dla marzycieli, którzy wożą ze sobą dętki i klucze, których celem jest droga..Nie ważne gdzie, nie ważne czy się wjedzie..ważne,że się walczy...nawet 8 razy :-))) Szkoda mi trochę ,że nie jesteś w stanie odczuwać tych wzruszeń...ale cóż Królowa nie może mieć nieograniczonej liczby swoich Rycerzy ![]() ![]() ![]() Ale jak się postarasz i weźmiesz dętki i klucze na następny wyjazd(gips zostaw w domu) to może pozwoli Ci być giermkiem.... ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez puszek : 05.11.2014 o 10:32 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
![]() Online: 9 miesiące 3 tygodni 3 dni 16 godz 18 min 44 s
|
![]()
ZAzdrosc KTMow jak najbardziej mie utwierdza w zajebistosci nowej afry
![]() Ja tez sie chetnie posmieje z czyis marzen, tak wiec wybralem sobie QurczaQa i jego marzenia napisane w 3cim poscie tego watku. QurczaQ napisal: No ja bym chetnie widzial: - 21 przod / 18 tyl - dobre zawiasy - lepsze niz poprzednik - waga 180kg - 80KM - 80Nm - 2 cylindry w rzedzie dosc pochylone jak NC700 - spalanie 5L - waska dupa - wydech do szybkiego demontazu (+3KM) - wysoka szyba - wysoka kierownica - rajdowe malowanie Cena do 40.000 PLN Qurczak, patrz jak ta nowa afryka nie spelnia Twoich marzen buaaahahahahaha, wogole zero i lipa. To tylko prototyp a nowa afra bedzie miec 250kg i 150 koni, kola 12 cali, bak 3 litry, bez szyby i bez kierownicy a na baku mega adwenczer napis. Cena powyzej 100 000 aby byc lepszym niz wszystkie mega... I to by bylo tyle jesli chodzi o Twoje marzenia ![]() Kto nastepny do wysmiania z rana?
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Ostatnio edytowane przez fassi : 05.11.2014 o 10:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Fassi zapytam ponownie bo nadal nie mam odpowiedzi od Ciebioe z kad bierzesz dane techniczne
![]() ![]() Pozdro |
![]() |