![]() |
#1101 |
Michał
![]() |
![]()
Ja też bardzo rzadko smaruję łańcuch..i co mają do tego oringi? Bardzo jestem ciekawy..
A nowe True ADV całkiem mi się podoba - dodaję żeby było bardziej 'na temat' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1102 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 3 tygodni 3 dni 16 godz 25 min 6 s
|
![]()
Redrobo, w afryce ten test raczej nie nada bo wal korbowy predzej zatrzesz
![]() ![]() Narazie inni zawsze naprawiaja, wiec moje moto zawsze dawalo rady, choc tam wielce niegdzie nie bylo ![]() Lepi, oczywiscie ze jestem nia zainteresowany, widziales juz filmik jak bede leciec do salonu ![]()
![]() |
#1103 |
Autobanned.
![]() |
![]()
Dubel a cos Ty sie taki agresywny zrobił? Czy nie pomylił sie Wam wątek? Tu chyba mialo być o niwej afryce a nie puszkolocie czy fassimocie. Ja kiwdys w ładzie miałem nominalne panewki po 125 000 km, a sama łada mowia ze to nie możliwe. Nie kąsać się tylko szukac nowych news o Afryce.
![]() |
![]() |
#1104 |
Fazi przez Zet
|
![]()
no to fotke ladna zapodam
![]() kliknijcie ten link http://www.motorbox.com/moto/honda-t...ni/p/4#gallery i po prawej u gory na HD Foto i se mozecie zajebiscie zzumowac. Jak na niejezdzacy prototyp to ma arcze hamulsowe cos starte, no chyba ze tak bedzie miec od nowosci ![]()
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Ostatnio edytowane przez fassi : 06.11.2014 o 14:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1105 | |
Gość
Online: 0
|
![]() Cytat:
![]() Teraz jasne z kad tak wyrafinowany servis moto. A druga sprawa bys sie kiedys nie zdziwil jak Twoje zaniedbania i czekanie az cos sie rozleci zaskutkuje wypadkiem, kalectwem albo ... ![]() Mhv Proponuje poszukaj w necie budowy lancucha typu o-ring lub x-ring w tych lancuchach sa zastosowane uszczelniacze w karzdym ogniwie ktore blokuja dostep pylkom i wodzie za razem pilnujac by smar nie wyciekl z srodka. Jorge Jaki agresywny ![]() Ja wszystko pisze z usmiechem i dbam o czytnosc watku ![]() ![]() No i troche usmiechu przy przekomazaniu sie tez jest ![]() Pozro All Pozdro PS. Koniec offtopa lecmy dalej o nowej Afri i o tym jaka jest a nie jaka sobie wyobrazamy ze bedzie ![]() Ostatnio edytowane przez Dubel : 06.11.2014 o 14:11 |
|
![]() |
![]() |
#1106 |
Fazi przez Zet
|
![]()
Ja mysle ze bardziej niebezpieczne jest zapierdalanie na motorze nie umiejac go opanowac, dlatego jezdze jak emeryt
![]() Tym bardziej nie ma sensu smarowac lancucha ORING bo nic tego smaru tam nie wejdzie ani nic nie wyjdzie. Wiec po co to psikanie? Ale wracajmy do tematu ![]() Paczcie jak Honda fajnie papierem sciernym owiewki przeleciala aby zmylic nas potencalnych klientow i klamac w zywe oczy ze ta Afryka ponoc potrafi jezdzic ![]() afra1.JPG
![]() |
#1107 |
Autobanned.
![]() |
![]()
Dubel wlasnie o to lotto aby pisac co widzimy i co chcemy. Co dostaniemy to sie obaczymy. Na razie jest w miare ok. Przypomina mi to droge jaka pokonala CB750 po nowemu. Slinie sie jak widze CB1100 - jakby Honda eyslal na urlop wszystkich księgowych. Jak cene robili to wrócili. ..
![]() |
![]() |
#1108 |
Fazi przez Zet
|
![]()
Tarcze hamulcowe zjechane prawie jak w mojej afryce
afra2.JPG i ten piekny czysty i suchy lancuch ![]() afra4.JPG Pany, paczcie ile ta nowa afryka ma duzo wspolnego z moja drynda ![]() Tylko glonow brakuje jeszcze :/
![]() |
#1109 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Szczecin
Motocykl: CRF1100
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 12 godz 27 min 36 s
|
![]() ŻADEN! Żaden Kat nie wytrzyma takiego nudnego traktowania... ![]()
![]() |
#1110 |
Fazi przez Zet
|
![]()
Ex, zadna nowosc ze KATy od samego stania na chodniku dostaja zapalenia pluc. Przychodzisz rano a to nie pali, bo mroz, bo wiltgotnosc nie ta, bo czujnik, bo kabel.... Ale jak tylko zamienie te usterki na akcesoryjne to bedzie git
![]() Musilabym do kata cieply garaz i warsztat naszykowac. Wiem wiem, i tak bedzie taniej niz moja afyka ![]()