![]() |
![]()
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#61 |
taaak, świeży- od listopada 2004...
![]() |
![]()
1. Ivi i Szymon
2. Hania i Złom 3. Siwy i Kala .... .... 5. Monika i Śluza 6. Bikery dwa ... mam nadzieje. ale i sam podołam :-) 7. Paweł 4x4 i lepsza połowa Becia 8. emilxtz+ 7 może 8 osób 9. Moorelka i Hubert 10.Jendrus i Kama, albo samopas 11.Ja & Księciunio 12.Ania,Natka,Michcio,lazyjack 13.Bedziem i my 15. Seba, Ania i Kajzerki 16.Henio i Asia + jeszcze 2 osoby 17. Julia i Ja 18. Roger i Ela 19. Robert Stachur i Irena 20. Jarek i Ania (jeśli to jeszcze możliwe)_________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2013
Miasto: Białystok
Motocykl: dr 600
![]() Online: 2 dni 1 godz 29 min 36 s
|
![]()
Puczu przy tobie nawet goście z podlasia nie mogą się czuć bezpieczni
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2013
Miasto: białystok
Motocykl: ktm adventure950
![]() Online: 4 dni 8 godz 44 min 33 s
|
![]()
siemek .żona magda i piątka kawy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2014
Miasto: Michałowo
Motocykl: ??????????
![]() Online: 1 dzień 8 godz 8 min 0
|
![]()
Heniu ale ostatnio niecni konfidenci załatwili mnie małymi grupkami. Tym razem się nie dam.
![]() Ostatnio edytowane przez PUCZ : 23.12.2015 o 10:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
covax
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: Podlaska wioska
Motocykl: MZ ETZ 250 i coś jeszcze
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 13 godz 58 min 56 s
|
![]()
Plotka głosi, że Ci konfidenci siedzą nocami w skupieniu i obmyślają nowy plan na PUCZA
![]()
![]() |
#66 |
covax
|
![]()
A teraz coś o celu tegorocznego Balu.
Postanowiliśmy w tym roku wspomóc bliski, myślę,że nam wszystkim Dom Dziecka w Białowieży. http://www.domdziecka.bialowieza.pl/ Nie jest to duży Dom, bo liczy 30 wychowanków (od 11 miesiąca do 20 r. życia), ale okazuje się, że im mniejszy Dom tym mniej funduszy i sponsorów mają. Nawiązałam kontakt z bardzo miła Panią Dyrektor Krystyną, która strasznie się ucieszyła, bo okazuje się, że potrzeby mają nie małe ![]() Okazuje się, iż w tym Domu Dziecka do rzeczy najbardziej potrzebnych należą sprzęty codziennego użytku takie jak: mikrofalówka, żelazko, suszarka do włosów, patelnie czy sztućce (starsze dzieciaki same gotują). Dlatego też w tym roku nie przynoście "fantów" a to co chcieliście na nie przeznaczyć wrzucicie do ogólnej skarbonki a ja potem dobre Elfy wyślę po zakupy z listy. Oczywiście jeżeli ktoś już przygotował paczki, to na pewno się przydadzą i je też zawieziemy do Domu Dziecka. Stanley fajnie że pomyślałeś o nas, szkoda,że nie będzie Cię na balu. Podam potem Ci swój adres, na który będziesz mógł wysłać paczkę. Pozdrawiam wsiech.
![]() |
#67 |
Autobanned.
![]() |
![]()
![]() |
![]() |
#68 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2013
Miasto: Białystok
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 13 godz 47 min 30 s
|
![]()
Racibor z Żoną też się pojawiły
![]() |
#69 |
Autobanned.
![]() |
![]()
Hej. Ja mam jeszcze 2 miejsca w aucie jakby co.
![]() |
![]() |
#70 |
covax
|
![]()
Haloo, witam poświątecznie
![]() Podaję konto na które należy wpłacać kasę za bal : 86 1240 2904 1111 0010 3496 5046 Iwona Wojtkowska Hołody 87a 17-100 Bielsk Podlaski z dopiskiem "bal" i nickiem forumowym. Dobrze byłoby gdyby pieniążki dotarły do mnie do 19 stycznia. Druga sprawa to brak wolnych miejsc noclegowych tylko dostawki, nie bardzo wiem komu brakuje jeszcze tych noclegów, więc dajcie znać kto chciałby mieć nocleg a go nie ma. Pozdrawiam!!!
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
XIII VIR-rejli na Podlasiu!!! | Ivi | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 333 | 04.04.2016 20:56 |