|
![]() |
#1 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Zylek, jaki nalot? Jakieś zonki wyszły czy wsio bangla?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: May 2015
Miasto: Bogatynia
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 20 godz 21 min 59 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Nie zwiększył się wymiernie od momentu kiedy ostatni raz pisałem. Ca 11kkm. Nic poza tym co już pisałem, nie pojawiło się. Na wysprzęglik KTM zrobił w końcu wezwanie, z tego co rozumię ściągnęli z oberon i innych projekt, czyli zamiast tego fikuśnego uszczelnienia, dwa hamskie o-ringi. BTW dowiedziałem się z YT od pirate racing, a nie od Husqvarny. Jutro jadę żeby obaczyli czy się kwalifikuje do wymiany czy nie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: May 2015
Miasto: Bogatynia
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 20 godz 21 min 59 s
|
![]()
Zmiana oliwy z MOTOREX CROSS POWER 4T 10W60 na MOTUL 300V 4T 15W60, Husqa wyraźnie nabrała ogłady. Jest Pan zadowolony.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Pewnie ten sam temat co w LC8. Zamiast 10W40 należy lać 15W50 i napinacze od razu ciszej pracują przy starcie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Donoszę, że oklejenie lewego boczku folią termorefleksyjną, wymiernie obniżyło temperaturę w torbach. Na razie wszystko się pięknie trzyma.
Znalazłem też miejsce na łyżki, żeby zawsze je mieć na motku. Wlazły pod siedzenie w nad airboxem. 13DEFA7D-1227-43D6-A715-5105A1127E67.jpg Muszę jeszcze gdzieś zestaw naprawczy, a najlepiej dętkę, i pompkę upchnąć, żeby zawsze była na motocyklu. W pojemniku na klucze mam już pełno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2019
Miasto: Warszawa
Motocykl: CRF1100L AS, Husqvarna 701 Enduro, KTM 890 Adv R
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 17 godz 52 min 7 s
|
![]()
Rade Garage ma dość fajny patent na schowek. Widziałeś? https://www.radegarage.com/parts/hus...1-storage-kit/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2019
Miasto: Warszawa
Motocykl: CRF1100L AS, Husqvarna 701 Enduro, KTM 890 Adv R
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 17 godz 52 min 7 s
|
![]()
Też myślę o tym zbiorniku. Dziś nawet macałem. Słuchaj, a nie jest troche tak, że jak naładujesz bagażu na tył to zaczyna się odczuwalnie gorzej prowadzić w terenie? Czytałem takie opinie o 690.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
Każde moto zachowuje się gorzej po załadowaniu. Ale ile gorzej, to trudno powiedzieć.
Znacznie łatwiej zważyć bagaż, zastanowić się których rzeczy nie potrzebujesz i ich nie brać. Zważyć ponownie. Które rzeczy można zastąpić lżejszymi/mniejszymi, jest trochę trudniej, bo $ są potrzebne. Zważyć ponownie. Jeszcze trudniej zrzucić kilka kilo. Ostatecznie pewnie można wymienić sprężynę, co nieco pogorszy prowadzenie bez bagażu i będzie kosztowało pewnie kolejne $, ale też jest do zrobienia. |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
[FAQ] Modyfikacje i ulepszenia by Kazmir | podos | Regularne czynności serwisowe | 11 | 03.12.2008 23:24 |