|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Ale co "...czy ma?..."
Z tego co piszą Amerykanie pre 2020 nie miała TC i przełącznika map na kierownicy. Tryby ABS chyba takie same (trzeba by porównać instrukcje). Do tych od 2021 chyba nie ma opcji dołożenia dongla wspinającego na amen ABS ale jeszcze nie drążyłem.
![]() |
#2 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Idzie o ten easy shift.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Sprawdź. Rzekomo działa przy wyższych obrotach jak czujnik odczyta że zapinasz do góry (bez wciskania sprzęgła co QS dezaktywuje). Rozbujaj się i na otwartym puknij. Jak będzie krótkie odcięcie to działa.
Ale bym się tym cudem nie cieszył. Byle trącenie butem na podjeździe i stajesz, względnie lecisz na kiere jak w powietrzu. Nie wiem czy odcina tylko zapłon ale bujnięcie jest. Oceniam, że ten shiter służy raczej do sprzedaży. W dół nie działa, silnik udaje że hamuje więc nie do ostrego napierania. Motorek generalnie zapie..la fajnie ale chyba trzeba będzie trochę pomodzić pod moje widziwimisię.
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Wiesz, bez sprzęgła to i w enduraku polecę w obie strony bez QS. Widze że w tych nowych masz QS na przełączniku.
![]() U mnie tego nie ma. Jest takie coś. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Zgadzam się stąd moje biadanie nad tym gadżetem. Ale widzę, że poszli po rozum do głowy, tylko czy w 690/701? Zauważ że inna pompa (Brembo bez opcji wkręcenia lustereczka).
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
To górne jest z enduraka, myślałem że takie w nowych 701/690 montują.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Siewierz
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 2 godz 39 min 30 s
|
![]()
Szybkie pytanie:
Która płyta po silnik - Acerbis czy AXP? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
Odsunalem tylni czujnik od tarczy na dobre. Na razie jest git. Ale patent z wyłącznikiem na kablu fajny. Muszę zobaczyć jakie tam wtyczki, dołożyć gdzieś jaki cpyczek.
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
Coś te Euro5 z filtrem Rade i Wingsem wspomaganymi fuel dongle nie do końca się sprawdza. Robił ktoś z was u krajowych macherów flash ECU? A możeoże lepszy Powercomander? Nie żeby mocy za mało ale:
- grzeje się jednak, - elastyczność srodku obrotów 5/6 biegu jakby jednak gorsza niż na standardowym filtrze/tłumiku, - z każdym tłumikem i dolotem za wolno zamykana jest przepustnica - wqrwia trochę jak zmieniasz ze sprzęgłem bo schodzi za wolno i bardzo słabe hamowanie silnikiem w środkowych di dolnych obrotach. Ja wiem, to czasem nie pomaga ale czasami bardzo.
![]() |
#10 | |
![]() Zarejestrowany: Dec 2019
Miasto: Warszawa
Motocykl: CRF1100L AS, Husqvarna 701 Enduro, KTM 890 Adv R
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 17 godz 52 min 7 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
[FAQ] Modyfikacje i ulepszenia by Kazmir | podos | Regularne czynności serwisowe | 11 | 03.12.2008 23:24 |