![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2018
Miasto: Wrocław
Motocykl: OBECNIE CRF 1000 L Adventure Sports
Przebieg: 240 000
![]() Online: 1 dzień 5 godz 41 min 29 s
|
![]()
Witajcie.
Panowie ktoś coś ciekawego podpowie odnośnie Mołdawi? Gdzie pojechać , co warto zobaczyć, ciekawe drogi szutrowe ![]() ![]() Jaki język tam ogarnie towarzystwo? Rosyjski da radę ![]() Będę wdzięczny za wszelkie info. Podróż mam wyjątkowo tym razem nie zaplanowaną. Chcę pojechać choć raz totalnie bez planu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 42 min 17 s
|
![]()
Ja zeby kolegow nie zanudzac,konsumuje namietnie Youtube i nagle z Moldawi zrobilo sie pol Balkan
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
wiem Myku, ale to wymaga czasu , którego mi brakuje
![]() Może ktoś coś konkretnego wrzuci , że był , widział , jadł , że warto....
![]() |
#15 |
|
![]()
Noo ja wieczorem zamiast gapic sie w durnoty przegladam sobie rozne filmiki i to raczej niemotocyklowe.Choc w sumie co tam ogladac...?Stolica i jakis nocny klub,jedna z dwoch duzych winnic,pokrecic sie po wioskach.A potem delta Dunaju,jak Slawek pisal i Odessa bo rzut kamieniem.Zaplanuj sobie ciekawy dojazd przez Rumunie badz UA.Ja myslalem,zeby wracajac do siebie zahaczyc jeszcze o Transalpine i Transfogaraska.Troche nie w lini prostej ale nie codzien sie tam zapuszczam.Na 10 dni bedzie jak znalazl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
dzieki za info
właśnie tak planuje aby Rumunię górską liznąć. A potem się zobaczy gdzie poniesie. W sumie to nigdy nie jechałem na "wariata" bez planu. Zawsze jadę dokładnie splanowany. Może warto choć raz tak pojechać... ![]() ![]()
![]() |
#17 |
|
![]()
Moldawia to rzut beretem i zadne koszta wiec mozna improwizowac .Poza tym wokolo jest kilka ciekawych miejsc wiec jak nie to to cos innego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Moderator
![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Miasto: Niemcownia
Motocykl: CRF 1000D/DCT
Przebieg: 48k+
![]() Online: 4 miesiące 4 tygodni 1 dzień 2 godz 35 min 8 s
|
![]() Cytat:
Bez planu, bez ciśnienia, bez dokładniejszej mapy. Wysychając na jednej ze stacji benzynowych podjechał jakiś naprawdę mocno dziany motocyklista. Od słowa, do słowa - skąd, dokąd...? Nie uwierzysz jak mi zazdrościł mojej wolności. Że jak? - pytał. Bez planu? Tak po prostu przed siebie? Tak! A jechałem tam, gdzie mi się spodobało. Drogą, która mi się bardziej wydawała się godna uwagi. Bardzo miło to wspominam. Ale sorki za OFFTOP ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
tak zrobię , pojadę bez planu , plan sam się ułozy
![]() zawsze dopinam wszystko na ost guzik a potem stres że opóźnienie, brak czasu, trzeba nadrabiać , musimy jechać... Więc tym razem pojadę na spontanie ![]()
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Mongolia, Bajkał - czerwiec/lipiec 2018 | MajQ | Umawianie i propozycje wyjazdów | 4 | 03.02.2018 15:08 |
Wschód, otwarty na propozycje, Lipiec 2018 | bluesimon | Umawianie i propozycje wyjazdów | 10 | 23.01.2018 21:53 |
26 maja -ktos chetny | NUROFEN | Umawianie i propozycje wyjazdów | 0 | 25.05.2016 16:49 |