![]() |
|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Słowacja jest pokryta krętymi drogami, więc możliwych wariantów jest bardzo dużo, ale ponieważ mam blisko i dużo tam jeżdżę nie tylko na motocyklu, to z grubsza kojarzę gdzie warto i własnie dwa dni temu zrobiłem rewelacyjną pętlę - ponad 500km głównie po zakrętach
![]() Link jest od przejścia do przejścia, żeby się było łatwiej odnaleźć - ja oczywiście jechałem Zakopane-Zakopane. Nawierzchnie bardzo różne, ale sporo dobrego asfaltu, a drogi po prostu obłędne i sporo z nich to mało znaczące boczne więc bez ruchu. ![]() Polecam: https://www.google.com/maps/dir/Such...62!2m1!1b1!3e0 Na wypadek gdyby link nie chciał działać, to wklejam fotkę z trasą na mapie. Ostatnio edytowane przez Marcin z Zakopanego : 08.07.2018 o 22:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Łódź
Motocykl: RD01
![]() Online: 2 miesiące 3 dni 22 godz 43 min 27 s
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Tam jest bardzo fajny odcinek 67 od Dobsina do Popradu. To miejsce, gdzie corocznie odbywają się samochodowe wyścigi górskie. Jak ktoś ma czas to może sobie wspomnianą trasę wydłużyć o ten kawałek, warto
![]()
![]() |
#4 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2016
Miasto: Grodzisk Mazowiecki
Motocykl: CRF 1000 dct
Przebieg: 32000
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 dni 2 godz 8 min 25 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]() ![]() Jedyne co mnie czasami/ miejscami irytuje to robienie winkli przy 50km/h.. ![]()
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Za szybko dla KTM, czy dla Ciebie?
![]()
![]() |
#7 |
![]() |
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2015
Miasto: RZE
Motocykl: kiedyś było
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 12 godz 37 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
To się nazywa IIIci stopień lustrzycy, jak nie wdzisz Kto ..... robi!
![]()
Życie jest za krótkie żeby jeździć singem czy rzadówką.. ![]() Ostatnio edytowane przez Pirania : 09.07.2018 o 18:34 Powód: cenzura..;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Jeleśnia - Żywiec
Motocykl: CZ 350/XL 600
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 10 godz 2 min 49 s
|
![]()
Od Beskidu Żywieckiego blisko jest jeszcze droga 520 z górskim nowym fragmentem :-) Często w weakendy na wlocie stoi policja i "trzepie" motocyklistów bo droga ściąga licznych fanów zakrętów :-) A jest tam naprawdę przednio
![]() Wideo przykładowe: https://youtu.be/RajF7ZFK2lU?t=20s