![]() |
|
Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2018
Miasto: Warszawa
Motocykl: Yamaha Radian&WR250F
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 11 godz 33 s
|
![]()
Mam GoPro 4 Session i też jest świetna, a parę miesięcy temu różnica w cenie wynosiła chyba 400 czy 500 zł. Widzę, że teraz są właściwie w tej samej cenie, ale jakby ktoś miał okazję taniej wyrwać "czwórkę", to bierzcie w ciemno
![]() Genialny minimalizm - jest maleńka, leciutka, sama kamerka jest wodoszczelna, więc nie ma dodatkowych obudów, które zwiększają gabaryt i masę. Tak jak już napisano - obsługa jednym guzikiem. Ja ją mam na kasku, w guzik nawet w dość grubych rękawicach można trafić i bez problemu słychać czy piknęła przy włączaniu, a nawet podczas jazdy kiedy się wyłączy (bo karta zapchana albo bateria padła). No i bateria starcza na całkiem długo. Oczywiście jeśli na stałe ma włączone WiFi i jest sparowana z telefonem, to skraca jej żywotność. Ale tak naprawdę podgląd na telefonie przydaje się na początku, żeby ją odpowiednio ustawić na kasku (czy gdzie tam ją sobie zamocujecie), a potem z naciskaniem guziczka spokojnie można sobie poradzić bez WiFi ![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kask UVEX Enduro CARBON albo jaką inna alternatywa | nieludzki | Kaski | 28 | 15.10.2013 00:17 |
Kamera goclever | jaro | Wszystko dla Afrykańczyka | 23 | 20.06.2013 00:02 |
Kamera cyfrowa | Dejvid | Wszystko dla Afrykańczyka | 139 | 14.11.2012 22:57 |