![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Common Rejli
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: R650GS Adventure & LC6 750 Adventure
Przebieg: dupa
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 5 godz 39 min 17 s
|
![]()
Etam, drogowców rajd zaskoczył
![]()
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Wałbrzych
Motocykl: RD04
Przebieg: 99999
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 18 godz 1 min 33 s
|
![]()
Ja tu też przebywam (tygodniowy urlaub na Mazurach), tylko niestety bez Africzki
![]() ![]() PS. Widzialem wczoraj w Mikolajkach dwie Afry rd07 z kuframi i z podniesionymi blotnikami przednimi. Dzidowaly między autami stojącymi w korku ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
![]()
spoko, mistrz Loeb już się dawno pomarańczom kłania
![]() ![]()
![]() |
#14 |
księgowy...
![]() |
![]()
Jechał se Loeb, koło zgubił i poszedł w pejzaż... ale to nie moja wina.
![]() Później ja z chłopakami po szutrach: Łycha, łycha, łycha.. hebel, hebel, hebel... łycha :-D. A po naszemu: dzida, dzida, trzoda, trzoda, hebel, hebel... Byli również fajni Polscy Kibole... Ps. to Dejvid > To jeździli dwa uckie pe...ły, Mi i Ro. ... doniósł mi to główny kibol (ten z fają). pozdr. Ostatnio edytowane przez zbyszek_africa : 27.06.2009 o 23:17 |
![]() |
![]() |