![]() |
![]()
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#31 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2018
Miasto: okolice Warszawy
Motocykl: CRF250L * T7
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 6 dni 14 godz 59 min 59 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2017
Miasto: Ostrowiec Św.
Motocykl: KTM 640, NAT
![]() Online: 3 miesiące 5 dni 20 godz 51 min 0
|
![]()
MiG69 super
![]() ![]() Wrzuciłem GPX z mojej trasy sobotniej, można sobie podejrzeć: część 1: https://www.traseo.pl/trasa/manewry-.../code/6EBV-GMB część 2: https://www.traseo.pl/trasa/manewry-.../code/O-3hhOe- Nie wszyscy muszą mieć nawigację z trackiem, bo raczej podzielimy się na 2 grupy i pojedziemy razem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() Zarejestrowany: May 2015
Motocykl: RD03
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 4 godz 21 min 51 s
|
![]()
Ja niestety muszę się wypisać, kumulacja praca+zdrowie nie pozwala.
Greenman ostatnio "odkryłem" fajną dziurę w ziemi, znasz może? https://www.google.pl/maps/place/50%...1!4d21.4958264 to jest już chyba poza rezerwatem bo śladów po terenówkach było trochę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]()
Szkoda, może za rok się uda
![]() Miejscówkę znam, nikt nas z niej nie ganiał. Rezerwat jest ogrodzony kawałek wyżej. Tutaj jest chyba "tylko" Natura 2000 ![]() Jak jesteś z Ostrowca albo okolic to napisz PW, może kiedyś razem polatamy. Odkopałem jeszcze dwie trasy z tamtego roku, jakby ktoś się nudził to można jeździć: https://drive.google.com/drive/folde...wp?usp=sharing Pierwsza to okolice obozu, krzaki, troszkę kopnego piachu i 3 brody które znamy na pamięć bo robimy od 3 lat. Praktycznie sam teren, łatwy jeśli będzie sucho. Kiedyś robiliśmy część w nocy po deszczu ![]() Druga to taki standardowy dual 50/50 z asfaltami. Jest jedna mała piaskownia, jedna kopalnia żwiru (są podjazdy ale podłoże bardzoooo sypkie) i standardowo lasy i pola. Pewnie na tych trasach podziałamy w piątek albo w niedzielę jeśli komuś będzie mało ![]() Ostatnio edytowane przez greenman : 22.08.2019 o 21:17 Powód: Dodałem stare GPX z trasami na piątek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Dzięki za spotkanie i fajną sobotnią trasę
![]()
![]() |
#36 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2018
Miasto: okolice Warszawy
Motocykl: CRF250L * T7
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 6 dni 14 godz 59 min 59 s
|
![]()
Dzięki wszystkim za super spotkanie i wspólną jazdę.
Kto nie był niech teraz przez rok żałuje i zbiera motywacje na następną edycję ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]()
Dzięki za obecność! Bardzo się cieszę, że parę osób się pojawiło z afrykańskiego forum. Frekwencja idealna - tak że dla wszystkich wystarczyło miejsca przy ognisku.
Zdaniem stałych bywalców była to najlepsza edycja Manewrów. Najwięcej jazdy w terenie i pogoda dopisała. Dla reszty: jeśli będziecie w okolicy to polecamy super pizzerię, w tym roku się otworzyła przy stacji benzynowej w Tarłowie - włoska pizza na cienkim cieście: https://goo.gl/maps/t52noSCspXbhrdUk8 Jeśli ktoś chciałby przejechać moje ślady to śmiało piszcie PW, zdzwonimy się i objaśnię co i jak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2017
Miasto: prawie Kielce
Przebieg: znośny
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 9 godz 10 min 37 s
|
![]()
Ja tylko autkiem, ale piątkowe ognisko było ekstra
![]() No i pozdro dla kolegów z forum afrykańskiego, fajnie się było spotkać i posłuchać też o historii tego miejsca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2013
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 22 godz 19 min 46 s
|
![]()
Mi też nie udało się dojechać czego bardzo żałuję. Niestety musiałem odpracować urlop. Tylko z trzema uczestnikami udało mi się spotkać na trasie. Jakby ktoś chciał polatać w okolicach Janowca to proszę o kontakt
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Miasto: Janów Lubelski
Motocykl: XT 350
![]() Online: 1 dzień 7 godz 40 min 58 s
|
![]()
Byłem pierwszy raz na Manewrach i na pewno będę na kolejnych. Fajne tereny, fajni ludzie, super klimat więc czego można czcieć więcej. Dzięki Wszystkim za wspólną jazdę i polecam tym których nie było
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
VIII Rajd Podlaski | Ivi | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 348 | 02.04.2013 15:32 |