![]() |
![]()
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#321 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 2 dni 7 godz 30 min 48 s
|
![]()
Dużo to mają Rumunia i Ukraina, już ponad 1000 codziennie. Nie zdziwie się jeśli okoliczne kraje odetną się niebawem od Rumunii.
![]() |
#322 | |
![]() |
![]() Cytat:
Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#323 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Motocykl: XR250R
Przebieg: ły
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 1 dzień 12 godz 26 min 16 s
|
![]()
Słuchajcie, czy Rzym w połowie sierpnia to dobry pomysł?
Zastanawiam się, nad kilkudniowym wyjazdem. Bilety lotnicze są w bardzo dobrych cenach. Pytanie jak wygląda sytuacja koronawirusowa na miejscu. Są jakieś poważne utrudnienia, restrykcje itp. ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2019
Miasto: Zamość
Motocykl: .
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 3 godz 41 min 0
|
![]()
[QUOTE=Poncki;691171]Słuchajcie, czy Rzym w połowie sierpnia to dobry pomysł?/QUOTE]
"Rekord dobowych zakażeń w Polsce. Premier Morawiecki: niewykluczone, że wprowadzimy kwarantannę dla osób wracających do Polski" https://www.onet.pl/informacje/onetw...zkj6c,79cfc278 Szumowski przerwał urlop, wszyscy trąbią o powrocie restrykcji, o 15:00 zbiera się sztab kryzysowy, odwołane loty m.in. z Czarnogóry, "darmowe" czartery powrotne tylko LOT'em ale domyślam się że to nie ten przewoźnik oferuje "bardzo dobre ceny" w połowie sierpnia do Rzymu ![]() Na Bałkanach, Hiszpanii, Rumunii gwałtowny wzrost zachorowań na Ukrainie rekord zakażeń Nikt nie wie co będzie za 2 tygodnie ale sądzę że "wyjdą" wakacje tch co byli w lipcu ![]() Ja bym siedział na d...ie zresztą wygląda na to że za 2tyg. nie będziesz miał innego wyjścia. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
![]() |
![]()
Trzeba się śpieszyć...
![]() |
#326 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2014
Miasto: Myślenice
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 19 godz 14 min 5 s
|
![]()
Byłem 2 tyg temu. Na miejscu był luz. Normalnie jak u nas. Super czas aby zwiedzić zabytki bez kolejek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#327 | |
Zakonserwowany
![]() |
![]() Cytat:
Przygotuj się na ceny z dupy ze względu na brak ludzi, nie zamawiaj w knajpach bez menu z ceną i pamiętaj co zamówiłeś i sprawdzaj rachunek przed zapłatą. Omijaj pizzerie, tawerny i osterie dla turystów. Lepiej kawałek pizzy w markecie, czy bułkę niż dać się pyknąć na 50 euri za talerz makaronu. Nie wchodź bez maski do pomieszczeń zamkniętych bo to kosztuje od 400 do 1000 euri. Powodzenia. Ps. Wróciłem z Romy tydzień temu, wszystko odbywało się spokojnie bez żadnych akcji, czy paniki. Intensywnie kontrolują lokale i place gdzie się stacza wieczorami i ćpa.
![]() |
![]() |
#328 |
![]() |
![]()
Na wlocie do Danii (Padborg) na pierwszej stacji benzynowej można zbadać się gratis na covid-a w godz. 9-17. Nie stawałem, nie pytałem o szczegóły, bo policjanty pukawki miały.
Byłem wczoraj w Belgii. Ponoć tam znowu robią w majty, ale żadnego zaostrzenia nie odnotowałem. Ostatnio edytowane przez Artek : 30.07.2020 o 22:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
![]() |
![]()
Droga z Chorwacji do Polski przez Wegry i Slowacje bez najmniejszych problemów. Wyjazd z Chorwacji zdecydowanie łatwiejszy niż wjazd.
Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#330 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Motocykl: XR250R
Przebieg: ły
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 1 dzień 12 godz 26 min 16 s
|
![]()
Dzięki za info na temat Rzymu!
Adagiio, to zabrzmi głupio, ale trochę nie pomyślałem o temperaturach... ![]() Mam jeszcze kilka dni, będę obserwował co i jak. |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Nasz kolega Bartek vel. Kołek. Smutne wiesci. | Fitsakis | Kołek | 6 | 29.06.2017 12:17 |