|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wroclaw
Motocykl: RD04
Przebieg: 40.000
![]() Online: 3 miesiące 2 dni 46 min 4 s
|
![]()
ej kombinatory-Samoliot Warszawa-Insbruck
Tam właściciel kwatery ze Stubaia zabiera Cie samochodem i odwozi za opłata. Ja z Wro wyjezdzam rano jak do roboty autem i jestem po robocie ( 8 godzin). Tak trochę jak Wam Chemik napisał. Dajta se spokój z Tatrami, Słowacja Druskiennikami i innymi Czarnymi Górami bo jak Poloneza do Mercedesa porównywać. Szpindlerowy i Janskie jako Polacy zalaliśmy na 1 dniowe wypady i są kolejki. Nie chce mi się na temat tłoku, kultury, cen i przygotowania stoków pisać... Jak przejeździsz pełne 4 dni na ostro w Stubaiu bez siedzenia na kawce i pierdziawce i na piaty pojedziesz orać dalej to szacun. Consigliero Szwajcaria bajka ,ale ceny noclegów chyba potrajaja wyjazd a o obiadku na stoku nie wspomnę:-) Madonny di Campiglio i Livigno (polskie miasta we Włoszech przerabiane po 10 razy) także o ile w Stubaiu możesz tylko modlić się o pogodę to we Włoszech 99% trafiejka i też z samolotem możesz kombinować.(Bergamo) Na Stubaiu zabierasz tylko buty i ciuchy w plecak a narty np. własciciel kwatery daje za free a i w wypożyczalni masakry cenowej nie ma jak porównasz wszystko.
Agent 0,7 Ostatnio edytowane przez calgon : 04.10.2020 o 08:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kto z Czarnuchów jeździ na trialu i ma ochotę na zabawę?;) | Pirania | Umawianie i propozycje wyjazdów | 16 | 29.08.2018 08:59 |
Na co patrzec przy zakupie Trans Alpa? | Tymon | Inne - dyskusja ogólna | 34 | 27.08.2015 09:05 |