|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
@Emek - moto nie wysadza z siodła. O ile na dotarciu marudziłem sam do siebie na ten zawias, to teraz jest bardzo akceptowalny. Ważę 70kg. Można pogonić tym motocyklem w miarę szybko, mieć z tego banana i nie umęczyć się. Zupełne przeciwieństwo do 790 ADVR, która tylko czeka na błąd aby katapultować kierownika (tylny amor w serii).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Każdy będzie miał własne przemyślenia na ten temat. W każdym razie są już zestawy Ohlinsa i Hyperpro dla tych co uznają że oryginał jest be.
https://www.webshop-hyperpro.com/en/...shock/HO03-7AA https://www.webshop-hyperpro.com/en/...SP-HO03-SSF014 https://www.webshop-hyperpro.com/en/...SP-HO03-SSK014 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Zarejestrowany: Jan 2015
Miasto: Warszawa
Motocykl: inne moto
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 21 godz 3 min 36 s
|
![]() Cytat:
Tylko Hyperpro robi progresy wiec pytanie czy do offa ma sens ich zakladanie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Sprzęt to takie przyjemne "jeździło". Po terenie da radę bo lżejsze ale bez "hard enduro". Nie czytałem serwisówki ale pewnie waga jeźdźca z wyposażeniem to pewnie z 85kg. Ciężsi powinni mieć to na uwadze bo to w prostym ale nie tylko zawieszeniu można poprawić początkowo zmieniając sprężyny. Każdy kg na + czy - zmienia zachowanie zawieszenia...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Po luźnym piasku też lepiej?
![]() |
#7 |
Moderator
![]() |
![]()
Kurczę, zbyt wiele tuż po tej zmianie nie pojeździłem po kopnym więc nie mam specjalnie porównania. Chwilę potem zmieniłem opony na Tractionator Enduro + Scorpion XCMH i tutaj była już oczywiście duża różnica w zachowaniu na luźnym podłożu. Ile do tego dołożyło to podniesione zawieszenie to nie wiem ale zdrowy rozsądek mówi że raczej niewiele bo w takich warunkach tył powinien żreć a przód lewitować. W ogólnym rozrachunku natomiast jeśli ktoś jest wysoki i waży 80kg+ to wydaje mi się że warto to dłubnąć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2015
Miasto: Warszawa
Motocykl: inne moto
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 21 godz 3 min 36 s
|
![]()
Dlugi weekend i prawie 800 setek pyknie.
Nie ma co narzekac az tak bardzo na ten zawias - nie jest cud miod ale idzie zapier... tylko czasem troche wolniej. No i opony seryjne na trawie tragedia - dwa slizgi (troche gnaty bola i lusteko polamane). Kieleckie i petelka do dom zrobiona. Jesze jutro 70 km off. Moze sie dobrze dotrze moto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
![]() |
![]()
MC360 nie robią w kałużach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
![]() |
![]() Cytat:
Kilka innych strzałów z tego dnia poniżej. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
2021 CRF250L & CRF250 Rally | Danny | Dział ogólny | 65 | 06.02.2025 19:58 |
XXVI WiR Rally 2021 dalej zwany podlasiakiem | sluza | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 205 | 20.11.2021 07:34 |
XXVI WiR Rally 2021 - koszulki | jendrus | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 65 | 27.10.2021 08:26 |
Endurorally 2021 | Onufry22 | Dział Producentów i Dostawców | 91 | 16.09.2021 13:36 |
Honda crf 250 Rally Twardsza tylna sprężyna amortyzatora | Viruus | Warsztat | 8 | 11.12.2019 14:56 |