![]() |
#81 |
![]() |
![]()
Być może więcej wspólnych obowiązków pozwala przetrwać w związku kobiecie i mężczyźnie. Tzn. jak jedno i drugie odpowiedzialne to się nie podda...
Analizuję moje dokonania i chyba jakbym nie miał dzieciaków to bym się z "żon" wyleczył..... a i moja Małżonka ze mnie.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Jul 2021
Miasto: Świat równoległy
Motocykl: Wrublin 300KM
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 9 godz 32 min 12 s
|
![]()
Każdy dźwiga swój krzyż.
Czekam na relację z solowej wyrypy. Licząc na więcej treści " z drogi" a nie o sprzęcie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 2 dni 15 godz 24 min 24 s
|
![]()
Ktoś , kiedyś powiedział::
""bo to zła kobieta była" NIE PĘKAJ, w marcu napisałem CI , dwa momenty w życiu są pewne. czasoprzestrzeń wypełniasz TY Proszę ,tylko nie szukaj (w swoim zagubieniu) alternatywnych rozwiązań. Flaga AFRYKAŃSKA jest CZARNA. Pół świata to mężczyźni, druga połowa to kobiety. Nurkuj-wyławiaj, a może znajdziesz perłę. TYLKO INNA KOBIETA CIĘ URATUJE. I musicie się LUBIĆ! ! ! ! ! Powodzenia Ciał |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Pracuj uczciwie dla dobra swego kraju- dostaniesz rentę , bilet do raju
![]() Zarejestrowany: Mar 2015
Miasto: Dzierżoniów
Motocykl: RD03
Przebieg: 12 000
![]() Online: 1 miesiąc 1 dzień 14 godz 36 min 57 s
|
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych i nie ma ludzi niezastąpionych.
Czasem nadzieje i uczucia lokujemy w niewłaściwych osobach. I jak wyżej , czym się struło, tym się trzeba leczyć ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Zambrów
Motocykl: CRF1000L
Przebieg: 64321
![]() Online: 1 miesiąc 5 dni 9 godz 15 min 6 s
|
![]()
Jest coraz lepiej, powaga
![]() Najgorszy był pierwszy tydzień mieszkania w aucie, bo to niby wspólne marzenie było. O dziwi pies, którego mi zostawiła sprawia mi mniej problemów, niż sprawiał w jej obecności, a bałem się, że jej nie ogarnę. Także jak na razie same pozytywy. Wróciła mi chęć do życia, do spotkań z ludźmi, do fotografii a uwierzcie mi, że przez te lata spędzone razem miałem tego wszystkiego dosyć. Liczę, że wróci mi też chęć do motocykli, bo na razie zbrzydły mi niesamowicie, wiem chyba nawet dlaczego - może kiedyś, jak już się upewnię to o tym napiszę. Cytat:
Kilka fotek z ostatnich tygodni, głównie dla tych co nie śledzą mediów społecznościowych: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#86 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Jul 2021
Miasto: Świat równoległy
Motocykl: Wrublin 300KM
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 9 godz 32 min 12 s
|
![]()
Jak na depresyjny listopad, to dobre wieści
![]() Fajne foty. Jutro zamawiam film do prakticy! |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
CRF 1100 ATAS
![]() Zarejestrowany: Oct 2020
Miasto: Kraków i okolice
Motocykl: CRF 1100 ATAS
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 3 godz 47 min 9 s
|
![]()
Pięknie zdjecia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | ||
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Zambrów
Motocykl: CRF1000L
Przebieg: 64321
![]() Online: 1 miesiąc 5 dni 9 godz 15 min 6 s
|
![]() Cytat:
Dobra decyzja ![]() Cytat:
Coś dziwnego się jednak stało/dzieje, powaga. Jeszcze 4-5 miesięcy temu, gdy chciałem ją przytulić - warczała, niegroźnie, ale dając znać, że sobie nie życzy, że jej to nie pasuje. Teraz, niemal co wieczór, przychodzi do mnie na poduszkę, kładzie głowę na rękę i zasypia... Szok!
![]() |
![]() |
#89 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2021
Miasto: Chrząszczyrzewoszyce powiat Łękołody
Motocykl: CRF1100
Przebieg: 77000
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 14 godz 8 min 56 s
|
![]()
Neno .. też kiedyś to przeszedłem.
Początkowo to był ciężki czas. A pierwszy rok był szczególnie tragiczny... ledwo ciągnąłem psychicznie i finansowo zresztą też. Moja wypieszczona fura 4x4 poszła do ludzi... do dziś za nią tęsknie. 20 kg wagi spadło ze mnie w ten rok ... i wtedy się zaczęło. Zacząłem mieć duuużo koleżanek ... i był to najfajniejszy czas jaki pamiętam w życiu. Nawet nie musiałem się specjalnie starać ... dramat o którym myślałem wcześniej, że jest dramatem zamienił się w pozytyw. Byłem wolny jak sanki w maju. Nikt i nic nie stało mi na przeszkodzie do realizacji celów. Zacząłem realizować siebie .... to na co normalnie nie ma czasu....bo żona bo rodzina.... Chciałem jechać w ukraińskie Gorgany ? to proszę. ... w czwartek decyzja, szybki urlop a w piątek po pracy plecak/śpiwór/namiot i już siedziałem w autobusie do Kałusza rozmawiając ze śliczną Ukrainką z uśmiechem na ustach. Chciałem jechać do ... X to jechałem do Y ... bo tak mi zawiał wiatr. Było biednie ale miałem wolność i zero codziennych zobowiązań...ech ...jaki to był czas ... Nie musiałem się liczyć z nikim i z niczym. Kasy trochę brakowało więc wziąłem się za własny rozwój zawodowy. 3 lata ciężkiej pracy i starań nie poszło na marne.... udało się dostałem się do jako takiej pracy, potem następnej ... już zaczęło być dobrze. motocykl , samochód , wyjazdy .... i wtedy .... I co wtedy ? .... miłości mi się k....a zachciało i stałości. I k...wa od nowa Polska Ludowa.... A dlaczego chcesz jechać sam do Hiszpanii ? A dlaczego chcesz mieć trzeci motor ? Ja chcę nową pralkę .... Ja nie chcę do Gruzji tylko do Egiptu .... No i mam teraz 2 teściowe .... byłą i obecną. Wiec k..na same plusy jak widzisz. Uf uf .... ach ... co Ci jest kochanie ? Boli mnie głowa. Okres trwa 2 tyg ... a u dawnych koleżanek tylko 2 dni .... same plusy jak widzisz ..... Stary doświadczony adwokat na jednej z rozpraw powiedział mi ... co żeś Pan najlepszego zrobił.... Proszę Pana ... nie wiedział Pan, że druga żona dziedziczy wszystkie złe cechy pierwszej żony i ma jeszcze swoje ? O ja głupi .... sam sobie strzeliłem w kolano. Miałem przecież wszytko co chciałem i nic nie musiałem .. a teraz muszę to i muszę tamto. Moja prawie dorosła córka uwielbia ze mną jeździć na moto i spać pod namiotem .... mogłem zostać w takim stanie jak byłem.... a teraz nie mogę bo mam nowe obowiązki. A obecna "Frał" i tak ze mną nie jeździ tak jak lubię . Tak, że Neno. Jesteś w bardzo dobrej sytuacji .. guma .. guma i jeszcze raz guma...i no stress. Masz busa ... wstaw do niego moto i jedź tam gdzie ciepło ... jeśli nie masz kasy to załap się gdzieś na 2 miesiące do jakiejś ciężkiej roboty i jak kasa będzie to w trasę. Polecam Portugalię. Jeśli tam pojedziesz to tam juz czeka na ciebie wysmażona słońcem Portugalka o ciemnej karnacji i długich czarnych włosach. Pojechał bym z Tobą ale k..wa nie mogę ![]() Korzystaj puki możesz bo jak znajdziesz nową "Frał" to się .... znowu zacznie . P.S .. kup gumki w Lidlu zanim wyruszysz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
![]() |
![]()
Jakiś czas temu odwiedziłem jednego z forumowiczów. Podczas naszej sympatycznej rozmowy przeszedł niedaleko nas bez smyczy i przy otwartej bramie tygrys bengalski. Wiem, że kolega jest po lekturze tresowania tygrysów bengalskich. Jak chcesz to wyślę na wattsup tą instrukcję. Sam zdecydujesz, czy chcesz być treserem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
IV Nasze Wyprawy Motocyklowe | Głazio | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 36 | 05.03.2014 00:17 |
III Nasze Wyprawy Motocyklowe | Głazio | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 17 | 25.02.2013 00:54 |