![]() |
#11 |
![]() |
![]()
Ja spóźniałem o 2 tyś. i się nie czepiali. A spóźniałem się dlatego, że pierwszy duży zrobili mi przy 7k, w momencie zakupu moto więc potem trochę się poprzesuwało. Tak czy inaczej nie było dyskusji, że jest 26, a nie 24, więc ten bufor to chyba tylko teoretycznie, jak mi się zdaje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2017
Miasto: Warszawa
Motocykl: CRF1000D
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 18 godz 53 min 30 s
|
![]()
Dokładnie o to chodzi, po znacznym przekroczeniu limitu, importer może nie chcieć uznać potencjalnej naprawy gwarancyjnej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
![]() Zarejestrowany: Jul 2019
Miasto: Trójmiasto
Motocykl: CRF1000D, CRF300L
Przebieg: 65k+25k
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 22 godz 50 min 55 s
|
![]()
Interwał serwisowy w naszych motocyklach to 12k km lub 1 rok. Jeśli po pierwszym roku pojadę na przegląd ze stanem licznika np. 7k km to co się stanie jeśli w następnych 3 miesiącach nabiję kolejne 5k km i licznik pokaże 12k? Muszę umawiać kolejny przegląd już po 3 miesiącach żeby utrzymać gwarancję?
![]() |
#15 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: P-ń
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 21 godz 28 min 8 s
|
![]()
Jak zrobisz przy 7kkm to kolejny wypadnie Ci przy 19 lub po roku od poprzedniego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
Miasto: Trójmiasto
Motocykl: CRF1000D, CRF300L
Przebieg: 65k+25k
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 22 godz 50 min 55 s
|
![]()
Thx, a zatem jednak logicznie.
Nie spodziewał się człowiek jakie będzie miał rozkminy jak se dokupi drugie nowe moto ![]()
![]() |
#17 |
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 18 godz 39 min 22 s
|
![]()
Kupiłem se zima skuter Honda z dostawą do domu, w marcu wsiadam i widze, że minimalnie skrzywiona kierownica, minimalnie ... obawy że były jakies przygody na szczęście szybko ustały, bo zarówno na facebook i youtube natrafiłem na kilku użytkowników z takim przypadkiem, pierwszy przegląd i przy okazji im wyprostowali kierownice, natomiast ja dzwonie do ASO i gość mi sapie, że u nich nie kupiłem to On nie wie czy extra do pierwszej wymiany oleju za 600zł
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Administrator
![]() |
![]()
Jak widać kupowanie nowego robi większy problem niż używki
![]()
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Przegląd w ASO | Cynciu | Regularne czynności serwisowe | 15 | 02.01.2024 20:37 |
Przegląd 1000km | Mesjasz | NAT - Warsztat | 40 | 05.02.2019 11:28 |
Deflektory- przegląd | Kuba | Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki | 19 | 28.07.2008 17:40 |