![]() |
#41 |
![]() |
![]()
Naród taki sam jak po zachodniej stronie Bugu. Wszędzie są szuje.
(a jak masz wątpliwości to poczytaj, dla przykładu, co robiła ekipa Zalewskiej z darami na PCKa). |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
![]() |
![]()
Mea culpa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2018
Miasto: Warszawa
Motocykl: Yamaha Radian&WR250F
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 11 godz 33 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2018
Miasto: KLI
Motocykl: RD07, CRF1000
![]() Online: 1 miesiąc 10 godz 7 min 22 s
|
![]()
Super pomysł Tomku! Szacun za chęci i poświęcony czas!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Motocykl: XR250R
Przebieg: ły
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 1 dzień 12 godz 26 min 16 s
|
![]() Cytat:
Z drugiej strony pamiętam jak w dzieciństwie dostałem paczkę, w której były słoiczki z musem dla dzieci. Rozdawali to w ramach jakiejś akcji zagranicznej. Więc może i nasze starania ktoś sobie przypomni za kilkanaście lat ![]() Ostatnio odezwał się do mnie chłopak, którego jakieś 17 lat temu wiozłem na stopa, po tym jak rower złamał mu się na Krymie ![]() Cytat:
![]() Dorzucam jeszcze krótki materiał video z naszego wyjazdu. Zachęcam do koncentrowania się na treści, a nie na źródle ![]() Nasze kilka sekund zaczyna się od 1:13 http://wiadomosci.tvp.pl/65835399/be...ialstwo-rosjan |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
![]() |
![]()
Cześć
Wiosna to czas przeglądu garderoby. Jeżeli macie coś niepotrzebnego po dzieciach w swoich szafach to chętnie przyjmę i dostarczę do konkretnych rodzin na terenie UA Nie ważne czy ubrania, buty dla chłopca czy dziewczynki, małe czy duże. Wszystko posortuję rozmiarami i dostarczę do konkretnych potrzebujących rodzin. Dzięki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Motocykl: XR250R
Przebieg: ły
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 1 dzień 12 godz 26 min 16 s
|
![]()
Ostatnio nie miałem zupełnie czasu, żeby coś napisać, ale transporty cały czas jeżdżą.
T!.jpg T2.jpg T3.jpg Spore wzmożenie było po wysadzeniu tamy w Nowej Kachowce. Tama.jpg Jeden z transportów (znaczący) został wysłany przez użytkownika FAT, za co dziękuję! Na trasie od granicy, w zasadzie do Dniepru, wojny nie widać poza blokpostami, które i tak są już zdecydowanie rzadziej i mniej restrykcyjne. Godzina policyjna została skrócona w większości kraju i zaczyna się o północy. W rejonach, które znajdują się w strefie realnych działań, można powiedzieć, że panuje niezmienna bieda. Ostrzały są regularne, ludzie giną, perspektyw brak, a wraz z nadejściem upragnionego lata przyszły choroby, epidemie i nowe problemy. Niezmiennie wydaje mi się, że na wsi jest w tej sytuacji łatwiej żyć. Można się trochę odizolować, posadzić coś w ogródku, upiec chleb i jakoś to będzie. Chodzić na grzyby jest dosyć niebezpiecznie. G1.jpg G2.jpg G3.jpg G4.jpg Spotkaliśmy raz złomiarzy, którzy działali na luzie w takim terenie: Z1.jpg Z2.jpg Na poboczach też dużo się dzieje: P1.jpg P2.jpg P3.jpg P4.jpg Żeby zakończyć optymistycznie, dodam że ludzie się nie zmieniają. Trzymają się dzielnie i mimo ciężkiej sytuacji zawsze przyjmują nas z otwartością, uśmiechem i w zgodzie z tradycyjną wschodnią gościnnością ![]() L1.jpg L2.jpg L3.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
![]() |
![]()
Szacun!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Endurorally 2022 | Onufry22 | Dział Producentów i Dostawców | 135 | 13.09.2022 20:09 |
20-22.05.2022 s.o.s.m.a. | Żaki-Czan | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 126 | 26.05.2022 18:17 |