![]() |
![]()
|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#691 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#692 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#693 |
![]() |
![]()
Ja tez z tego powodu co Szynszyl przestalem nascie lat temu sprowadzac auta do Polski, bo dobre auta sa w DE drozsze, niz te sprzedawane w Polsce z importu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
![]() |
![]()
mysmy w 80% przypadkow jechali z klientami bo tak bylo najprosciej. klient sam ogladal, stukal, pukal. widzial co kupuje. dostawal tablice i prosze na wschod jechac. wozilismy glownie japonie - 323, 626, corolle, avensisy. potem allegro nas pokonalo. ludzie woleli wierzyc w bzdury niz poswiecic dwa, trzy dni i wydac tyle ile to faktycznie w DE kosztowalo. skonczylismy ~2010.
![]() |
#695 |
![]() |
![]()
Ja chyba tez cos kolo tego roku. Teraz tylko dla rodziny szukam i najlepszych znajomych. Czasem komus z tego forum pomoge i to tyle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2010
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 2 dni 17 godz 19 min 3 s
|
![]()
Dla mnie okazją jest wysoki przebieg i "zadbana" reszta. Mówię o japońcach wszelakiej maści oczywiście.
![]() |
#697 |
![]() |
![]()
poskładałem na nowych kawałkach silnik od Simka. różne g... w życiu robiłem, ale to jest g... największe z nich
![]() https://www.olx.pl/d/oferta/simson-s...-ID12WrBM.html https://www.olx.pl/d/oferta/simson-s...-ID139oVT.html
![]() |
#698 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 3 tygodni 3 dni 6 godz 10 min 25 s
|
![]()
Szynszyl, tu nie chodzi jak on do dupy jest ten simek, ale ile daje/dał ci radochy z jazdy, głównie z tego powodu że. Ie było nic innego. Gdzieś wstawiałem tu zdjęcia mafii simsonowej która w lecie jeździ mi przez wieś każdą sobotę i niedzielę . 40 sztuk nawet. Mają kluby , mc i wspólne warsztaty. Od 16 latka po siwe dziadki, zapierdalaja na tych Simsonach i tylko siwy dym po nich zostaje.
Pewnie przy tych naprawach wydają tyle kasy że nie mają kasy na narkotyki ![]()
![]() |
#699 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#700 |
Stary wyjadacz
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: żywiec
Motocykl: RD07
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 10 godz 9 min 21 s
|
![]()
Szynszyl miałem takie SIMLE.
Najlepsze w tym dziadostwie jest to że jednak zawsze działało i jeszcze jechało 2x lepiej niż nasze rodzime wynalazki. |
![]() |
![]() |