![]() |
![]()
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 1 godz 18 min 9 s
|
![]()
Dziękuję, mam nadzieję, że uda się skorzystać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Administrator
![]() |
![]()
Taki przykład z niedawna , Jaśkowo - Szeroki Bór - Ruciane - Guzianka - Wejsuny - Niedźwiedzi Róg - Karwik - /63/ - Szczechy Wielkie - Zdory - Kwik - Nowe Guty - Okartowo - Mikosze - Góra - Cierzpięty - Marcinowa Wola - Wierzejki - Kleszczewo Osada - Rydzewo - Bogaczewo - Piękna Góra - Guty - Doba.
Warto też: Okartowo - Wężewo - Suchy Róg - Urwitałt - Mikołajki. Nowogród - Turośl - Ptaki - Łacha - Kulik - Lipa Tylna - w prawo na ok 8km szutrówkę do Karwicy. To tak na szybko , nie zapisuję tras , a chyba będzie trzeba bo trafiają się perełki. Czasem próbuję wymyślać a dzięki temu że ktoś coś już nalazł będzie łatwiej. Może z czasem powstanie Afrykańska Mapa Drogowa z kolorami dróg boczny asfalt czy szutrówki. I tak jadąc przez Polskę można by tylko/głównie nimi się przemieszczać ![]() Nie zaśmiecam już gadaniną by temat został czysty , tylko propozycje tras.
![]() |
#13 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2019
Miasto: WZ
Motocykl: SD09
Przebieg: 39999
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 21 godz 12 min 55 s
|
![]()
To jeszcze alternatywna dla zatłoczonej 53/59, przyjemnie kręta i pusta dojazdówka w kierunku Rucianego i Mikołajek, od paru lat już sam asfalt:
https://maps.app.goo.gl/br34oXrsvmcH3cCL7
![]() |
#14 |
![]() |
![]()
Dla mnie i mojego stylu "pojeżdżawek" idealna droga to nr 600 ze Szczytna do Mrągowa. Robiona latem i jesienią , super relaksującą... (mnie oczywiście)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() |
![]()
Polecam również ten nocleg:
https://www.facebook.com/p/Baza-Moto.../?locale=pl_PL Dach, pole namiotowe, garaż. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() znane mi te miejsca i ścieżki wokół... choć coraz więcej niedawno dostępnych szerokich, dobrych, przejezdnych nawet dla dużych aut- zostało obwarowane zakazami ![]() W Kalu jak coś mam miejsce na namiot
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Podlasie, Mazury, Suwalszczyzna 2018 | sluza | Polska | 13 | 29.05.2018 16:12 |
Warmia i Mazury - co, gdzie, jak ? | Wegrzyn | Przygotowania do wyjazdów | 32 | 10.03.2017 11:46 |
Mazury, Suwalszczyzna, Podlasie - co zobaczyć? | balczezzz | Przygotowania do wyjazdów | 16 | 15.06.2013 17:25 |
Mazury i Warmia - czerwiec 2010 | Wegrzyn | Polska | 21 | 06.08.2010 18:25 |
Czarnogóra polecane knajpy, noclegi itp | newrom | Przygotowania do wyjazdów | 17 | 21.08.2009 01:11 |