![]() |
![]()
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1131 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2011
Miasto: Bielsk Podl/Wwa
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 6 godz 15 min 32 s
|
![]() Cytat:
Ładnie to wszystko zmyśliłeś i opisałeś w kontrze do jednak prawdziwej historii z przedszkola. Stąd może stwierdzenie Fassiego, że nienawidzisz Polaków, może sam też się nim nie czujesz. Może tylko nie lubisz Polaków, a może uważasz po prostu, że polskość to nienormalność. Tak dedukuję z kilku Twoich wpisów w różnych tematach tego forum
![]() |
![]() |
#1132 |
![]() |
![]()
Zapraszam do szkoły. Wszystko jest zarchiwizowane u wychowawcy, pedagoga i psychologa szkolnego. Będziesz miał tyle odwagi żeby zweryfikować lub tyle honoru, żeby odszczekać oskarżenia o zmyślonej historii?
Dokończ proszę cytat "polskość to nienormalność", tak jak było w całym eseju i popiszę się pod tym obiema rękami. Czy wolisz się opierać na wyrwanych z kontekstu zdaniach? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1133 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2017
Miasto: B..wała
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 12 godz 22 min 51 s
|
![]()
Zimiok, ja wierzę w tę historię.
Mam znajomych pracujących w różnych szkołach. Tego typu historie są mi znane. Tak, Polskie tzw. dobre rodziny z których to wyrasta bandzior. Wiać to podczas wizji lokalnych i wywiadów środowskowych. Wtedy już jest za późno niestety. Mloda po 11 listopada przyszła do mnie i mówi że polską flagę trzeba deptać, O tak i tupie nóżkami a 5 min później spiewa mi piosenki niepodległościowe. Deptania flagi z domu nie wyniosła. Tutaj mamy do czynienia z podobnym przypadkiem, który to okazuje się nieodosobnionym. Dzieciaki ukraińskie zbierają się w grupki podczas przerw podczas zajęć czy po ich zakończeniu i wykrzykują antypolskie hasła. W parkach także spotkać można, niejednokrotnie z nożem w ręku. To nie tylko rzeszowski krajobraz, z tego co słyszałem. Skąd u 5cio latka takie zachowanie? Co ogląda? jakie rozmowy musi słyszeć w domu czy u znajomych że takie pomysły. Wiadomo, czym za młodu nasiąknie tym na starość trąci. W większości przypadków są to zachowania uwarunkowane przez środowisko. Młodzi się nie asymilują i trzymają ze swoimi z racji bariery językowej czy strachu przed wykluczeniem z grupy. Tam nasiąkają pacholęta, częstokroć nie wiedząc jak wykrztusić swe frustracje, uzewnętrzniają je w taki a nie inny sposób. Tu nie chodzi o siekierę, takową w domu mam nie po to by kogoś podczas snu zaciukać. Idąc tym tokiem rozumowania jestem gwałcicielem, wszak narzędzie mam cały czas przy sobie ![]() Mam nadzieję że dopuszczamy taką myśl że siekiernicy idacy "rezać lachiw" nie wszyscy byli przesiąknięci ideami, lecz niejednokrotnie pod przymusem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1134 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2011
Miasto: Bielsk Podl/Wwa
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 6 godz 15 min 32 s
|
![]() Cytat:
Nie znam żadnego eseju z cytowanymi słowami „polskość to nienormalność”, zastosowałem je by opisać Twoje wpisy na forum. Będąc na południu zajadę. Cofnę słowa o ile będzie tak jak pisałeś, że to normalna polska rodzina, gdzie się słucha Chopina i kocha Wojtyłę. Podaj adres.
![]() |
![]() |
#1135 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Najpierw oskarżasz o kłamstwo a następnie chcesz to dopiero weryfikować. Chyba nie taka powinna być kolejność ale OK.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1136 | |
![]() |
![]() Cytat:
Gdzie mnie szukać masz w opisie, jak będziesz w okolicy wal na ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 3 tygodni 3 dni 6 godz 4 min 39 s
|
![]()
Zimiok, Boldunowi wierzę, bo w Germanii 12 letni Ukraińcy dźgają nożami w szkole
https://www.ndr.de/nachrichten/meckl...ngmv15678.html Daj mi info że młody Polak z nożem ganiał po germańskiej szkole. Nie tak jesteśmy wychowani . Wierzę Boldunowi bo w Germanii to normalność. Co 20 min jest atak z uzyciem noża, nie tylko przez Ukraińców. Dziwne że Polacy nie biegają z nożami. Znajdziesz mi info , że w Germanii polskie dzieci grożą komukolwiek, odszczekam i przeproszę Ciebie. Czas start ...
![]() |
#1138 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
Miasto: Łódź
Motocykl: Tuareg
Przebieg: rośnie
![]() Online: 2 miesiące 2 dni 1 godz 9 min 36 s
|
![]()
Lubiłem oglądać zdjęcia z Ukrainy autora tego wątku pomijając treści negatywnie nacechowane, ale wrzuty innych osób to już jest przeginka.
Nożami dźgają i Polacy, i Ukraińcy, i Ruscy, i wszystkie inne narody - wiem to z własnej roboty i sprowadzanie tego zachowania tylko do jednej nacji, to czysty idiotyzm. Fassi Polacy też biegają z nożami, nawet nastolatkowie, i nawet doprowadzają do śmierci innych przy ich użyciu - sporo jest tego przykładów, niestety to narasta. I to że mam takie zdanie, to nie wynika z tego, że nie kocham Polski, Polaków itd. - jak to lubi stosować taki zabieg pewna bardzo "patriotyczna" partia, tylko z mojego codziennego doświadczenia zawodowego. ps. ciekawe kiedy pojawi się info na forum o "pacholętach" szwedzkich, litewskich, ruskich, czeskich, tureckich, austriackich, niemieckich i pozostałych też, których narody dokonały w przeszłości mordu na Polakach, a więc te "pacholęta" mają już we krwi mordowanie innych... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1139 |
![]() |
![]()
Nie pomijaj treści negatywnych w tym temacie tylko przytaczaj argumenty, że tak nie jest bo tylko oceniasz czyjąś wizję teraźniejszości. Czy to jest trudne przytoczyć fakty, że ktoś się myli czy łatwiej oceniać kogoś ? Zastanów się bo to widzi reszta świata, jesteś na wizji.
![]() |
#1140 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
Miasto: Łódź
Motocykl: Tuareg
Przebieg: rośnie
![]() Online: 2 miesiące 2 dni 1 godz 9 min 36 s
|
![]()
woow... jestem na wizji - widzi mnie cały świat :-)
Pozwolisz, jednak że będę czytał, to co uważam za stosowne dla siebie. Nadal twierdzę, że sprawcami ataków z użyciem niebezpiecznych narzędzi, w tym noży, są osoby z każdej nacji, w większości oczywiście to Polacy, bo mieszkamy w Polsce i statystycznie to oczywiste. Mam podawać tutaj nazwiska ofiar, czy tylko sprawców? No zastanów się trochę. |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
4 slot Huta Pieniacka | piotrekk | Umawianie i propozycje wyjazdów | 5 | 20.09.2013 20:44 |
Huta Pieniacka | Barył | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 0 | 04.08.2011 10:53 |
I Kaszubski Zlot Motocyklowy - 14.08.09r. | Ciapek | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 4 | 17.08.2009 14:13 |
IX Ogólnopolski Zlot Motocyklowy | JuIo | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 4 | 28.07.2009 00:13 |
Zlot Motocyklowy Niechorze 24-26.07.09 | vostock | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 7 | 23.07.2009 13:06 |