Wczoraj, 12:43 | #11 |
A absem to jak z prezerwatywą niby nie przydaje się ale warto mieć.
Wczoraj, 17:27 | #13 |
jezdzilem jednym i drugim - celowalbym w 700. jedyna wada dla mnie - zbyt wysoko podnozki wzgledem siedzenia i podgiete zbyt mocno pachwiny. trzeba usiasc i samemu sie przekonac. mnie to przeszkadza - w versysie 650 bylo to samo i glownie dlatego sie go pozbylem
Dzisiaj, 07:58 | #14 |
Administrator
|
Nie napisałem że przy hamowaniu nie ma nurkowania , czyli działa jak zawieszenie BMW tylko za ułamek kasy czyli jest lepsze
Jeżdżąc jeszcze sobie tak pomyślałem , nie zapuszczając się jakoś terenowo to do asfaltowania czy na pewno potrzebna Afryka czy Trampek skoro można przyjemniej w dalszych trasach? Trójkę mam 22 lata i nie potrafię się z nią rozstać ale gdybym miał duży garaż to pewnie wziął bym od kolegi i postawił obok na wypady np w dwie osoby . Chociaż setki km to i dla AT tylko przejażdżka to miałem na myśli tysiące km. Devilka którą jeździłem jest do sprzedania , zmarło się ojcu kolegi (84 lata) który sobie nią systematycznie jeździł na bliższe i dalsze trasy. A jak nie jechał to ją dopieszczał w garażu.
Dzisiaj, 11:00 | #15 |
BANDA LUBLIN
Miasto: Lublin
Motocykl: RD04
Przebieg: Kręcony
Online: 3 miesiące 2 tygodni 5 dni 19 godz 11 min 20 s
|
Hee... Że to dobry sprzęt i czy taki niedoceniany? A skąd dostał łatę "Debilka"? Bo jeździ i jeździ Rozumiem, że piszesz o własnych odczuciach, ale z tą detronizacją to zaszalałeś.
|
Dzisiaj, 11:06 | #16 |
No i ten brak nurkowania
Przejedź się teleleverem i porównaj - niemniej się cieszę że jesteś zajarany i że Ci się podobało
Dzisiaj, 12:49 | #17 |
gadanie, królowa 'kibli' jest tylko jedna
Dzisiaj, 16:32 | #18 |
Stary wyjadacz
Miasto: żywiec
Motocykl: RD07
Galeria: Zdjęcia
Online: 2 tygodni 1 dzień 5 godz 31 min 24 s
|
Telelever... to dla mnie główna wada BMW które dla mnie nie daje czucia tego co się dzieje pod kołem. Dla mnie prowadzenie motocykla z tym czymś jest nienaturalne. Dlatego najlepsze BMW jakim jeździłem to 1200R ze zwykłym UpsideDown.
Szynszylu świetny motocykl. Kiedyś niedaleko mnie była na sprzedaż taka Pacyfika. Pojechałem. Nie bałem się że to dziwoląg bo to Honda. Jednak na miejscu okazało się ża ceła malowana i taka nie napawająca optymizmem. A szkoda bo teraz bym ci powiedział z autopsji czym to się je. |
Dzisiaj, 16:45 | #19 | |
Cytat:
Dzisiaj, 16:58 | #20 |
Stary wyjadacz
Miasto: żywiec
Motocykl: RD07
Galeria: Zdjęcia
Online: 2 tygodni 1 dzień 5 godz 31 min 24 s
|
Nieczęsty widok na polskich drogach. Na własne oczy widziałem dwa razy. Z ciekawości popatrzyłem na OLX. Jest kilka sztuk. Nigdy tyle na raz nie widziałem. Pewnie już nie kupię ale nie powiem ciekawy wynalazek.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |