|
Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
03.02.2013, 18:40 | #121 | |
wolny strzelec
|
Cytat:
wiem gdzies polowe-reszte srubek trzeba bedzie na "wyczucie" Na wszelki wypadek-mam jeszcze ksiazke serwisowa.Ale jaki "znawca " czyta instrukcje przed rozpoczeciem uzytkowania
03.02.2013, 18:44 | #123 |
spooooooooko - jak ci garść zostanie to będziesz miał lżejsze moto
mam nadzieję, że się z tym malutkim problemem uporasz i bedziesz konsekwentnie robił ją na cukiereczka. radość z jazdy takim odnowionym motocyklem jest ogromna .
03.02.2013, 18:48 | #124 |
It's a very nice
efekt będzie piorunujący... szkoda będzie jeździć taką pikną, trza będzie zostawić na rok na polu, żeby dojrzała
03.02.2013, 19:04 | #125 |
wolny strzelec
|
Nistety-rodzynek-to nie bedzie.
Nie mam tyle czasu i kasiorki zeby wlozyc w AT. Zrfobie to co w mojej mocy jest. Moge tylko zdradzic ze jest zmiana koloru w planach i jednej lampy na LED. ps.ona jest juz dojzala-kiedys stala 2 lata na dworze,i gdyby nie moje sokole oko-pewnie by tam dalej "kwitla"
03.02.2013, 19:07 | #126 |
przecież pisałem o cukiereczku. rodzynka to już z niej nie rób bo faktycznie szkoda będzie jeździć
03.02.2013, 19:50 | #127 | |
Miasto: Kiełczygłów
Motocykl: RD07a
Przebieg: 00000
Online: 4 miesiące 1 dzień 16 godz 25 min 10 s
|
Cytat:
Tak sobie oglądałem te śrubki i pierwsze co mi przyszło do głowy, to to czy każda z nich trafi na swoje miejsce |
|
03.02.2013, 20:58 | #128 |
wolny strzelec
|
powiem ci dawid-ze na 100% to wiem gdzie przyjdzie 5 najdluzszych,a pozniej to juz chyba z gorki bedzie :-)
03.02.2013, 22:06 | #129 |
Miasto: Gołańcz
Motocykl: RD07
Przebieg: 71000 +
Online: 3 tygodni 6 dni 9 godz 13 min 31 s
|
No to teraz masz z górki A śrubkami się nie przejmuj, skoro taką podróż przebyły to napewno trafią na swoje miejsce Jak co to pisz pisz, rozkompletowałem ponownie moto z racji nudy i chętnie podpowiem co gdzie i jak
Powodzenia |
04.02.2013, 15:37 | #130 |
wolny strzelec
|
Na ciebie w sumie najbardziej licze.bedziesz moim warsztatowym "guru".:-)
Ty juz wiesz czemu.:-P