|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
09.12.2024, 12:11 | #171 |
Miasto: Popapracie!
Motocykl: RD04
Online: 5 miesiące 1 tydzień 3 dni 20 godz 12 min 53 s
|
fredi mial rodzicow hindusow i urodzil sie na zanzibarze to jaki on jest brytyjski wokalista wrzuc cos lepszego nastepnym razem. nauka i praca sklodowskiej z polska nie miala NIC wspolnego. idac tym tokiem myslenia III rzesza wladali austryjacy, zsrr gruzja, a napoleonska francja korsyka.
09.12.2024, 12:55 | #172 |
Zakonserwowany
|
Szanowni, to tylko moje zdanie więc pace e' amore. Konta nie mam i nic nie kupuje u chińczyków, także rozglądaj się Matajsie bo kamień poleciał. Ale mam świadomość że przebiegłe zrobiły mnie nie raz wkładając do ładnego pudełka z napisem Made in Italy swoją chujnie. Jesteście mocno obeznani co będzie za rok lub kilka, mi to wisi w którym kierunku zmierza ten świat.
Zdrowia.
09.12.2024, 13:07 | #173 |
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 1 miesiąc 2 dni 7 godz 22 min 27 s
|
Wszyscy się mylicie!
09.12.2024, 15:26 | #174 |
|
|
10.12.2024, 01:27 | #175 |
Ja mam bardzo złe doświadczenia z chińszczyzną.W warsztacie nie mam ani jednej chińskiej obrabiarki,ale elektronarzędzia niestety tak.Kupiłem na aledrogo baterie Milwaukee ,zje..ły się po dwóch tygodniach.Przy kupnie nie zauważyłem że to towar z Chin,oczywiście mogłem odesłać baterie do reklamacji ,koszt wysyłki 460zł więc nie chciałem stracić kolejnych pieniędzy.
Znajomy kupił mi na Ali(ja nie potrafię) wymienne płytki węglikowe do przecinaka tokarskiego.To dopiero strzał w kolano,mogę nimi najwyżej ciąć poliamid( na opakowaniu KYOCERA).Kolega zaopatrzeniowiec z zaprzyjażnionej firmy poprzymierzał się do moich motorów i postanowił moto zakupić.Tyle tylko że towar chciał sprowadzić prosto z Chin (będzie taniej).Minął rok czasu od kiedy zapłacił kase a Zontesa niema.Może śledzić trasę jak moto do niego zmierza.Jakie tłumaczenia wysyłają mili Chińczycy to już nie chcę zanudzać. Życzę kolegom aby takie niemiłe sprawy się nie przytrafiały. Pozdrowionka |
|