|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Piękny ten kask. Ile dałeś?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() |
![]()
Pocieram kryształową kulę . . .
1799 PLN
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2015
Miasto: Warszawa
Motocykl: inne moto
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 21 godz 3 min 36 s
|
![]()
Heja,
Zostawie swoje roztargnienia jesli chodzi o CRF300L. Zawias - po zmianie sprezyny z bagazem i ciezkim czlowiekiem naprawde da sie wiele opekac i to w trudnym terenie. Nie ma co inwestowac w wodotryski. Biegi - na ori wg. mnie da sie czlapac w gore na dwojce w ciezkim podjezdzie a na jedynce to w ogole. Wydaje mi sie ze nie ma co kombinowac kwestia utraty przelotow. Ogolnie to w chooooj fajne moto - oczywiscie bez mega zaciecia w odniesieniu do wscieklakow. Nie zaluje zamiany z DR650 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Szczecin
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 3 dni 2 godz 31 min 52 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Zarejestrowany: Jan 2015
Miasto: Warszawa
Motocykl: inne moto
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 21 godz 3 min 36 s
|
![]() Cytat:
Na + w stosunku do CRF-ki: Lżejsza Lepiej się prowadzi Lepiej się jeździ na stojąco, lepiej się robi podjazdy (pewnie konstrukcyjnie to już jest duży postęp) Pomimo tak niewielkiej ilości kuni nie uważam by mocno odstawała jazdą od DR-ki - równie dobrze mi się nią zapierdziela, nie narzekam na brak mocy. Wtrysk Fajnie zestopniowane biegi, które dają radę. Koło tył 18 Brak jedynie baniaka 11 litrów. Zobaczymy jak wagowo będzie wyglądała propozycja tego 14 litrów vs. ori. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: May 2021
Motocykl: GG ES700
![]() Online: 2 dni 2 godz 35 min 53 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Wczoraj pojezdzilem sobie po pięknie kwitnącym Dolnym Śląsku.
Rzepaki, sady, dzikie śliwy całymi zagonami. Ech ach aż poetycko nieraz wymknęło mi się z na wpół otwartej japy oszkurwajakpienknie. 75-85, pare szybszych przelotów, pare wyprzedzonym aut, mnie wyprzedziły dwa samochody na ten cały dystans. Wciąż jestem na mineralu wiec po przejściu na syntetyk będzie ciut lepiej no i silnik wciąż się układa. Pomijając rozczarowanie plastikami przy spotkaniu z planetą to w pionie jestem zachwycony tym motkiem. Spełnia wszystkie moje oczekiwania i na dodatek, jak lubię, nie lękam się na stacji benzynowej. Swoją droga bez udawanej skromności: naprawdę umiem jeździć oszczędnie lecz niekoniecznie powoli. Gdyby nie moje chore zamiłowanie do majsterkowania i staroci to zaprawdę mógłby to być mój jedyny motocykl do wszystkiego. Pozostało mi wykminic jakieś gmole i stelaże na sakwy które już mam i się sprawdziły wiec nie będę kombinował nic nowego. Kanapa leci do zeta ![]() Dzisiaj powtórka.
![]() |
#8 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Pączek z ciastem i espresso. Grubo. 😉
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
Musi być pałer! Póki jest poniżej 85kg nie żałuje sobie
![]()
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2016
Miasto: Zagórów
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 miesiące 15 godz 2 min 43 s
|
![]()
Szkoda Matjas, że się nie spotkaliśmy. Obejrzałbym to cudo. Też jeżdżąc wczoraj po dolnym śląsku miałem ciągle gębę rozdziawioną i ochy i achy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
2021 CRF250L & CRF250 Rally | Danny | Dział ogólny | 65 | 06.02.2025 19:58 |
XXVI WiR Rally 2021 dalej zwany podlasiakiem | sluza | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 205 | 20.11.2021 07:34 |
XXVI WiR Rally 2021 - koszulki | jendrus | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 65 | 27.10.2021 08:26 |
Endurorally 2021 | Onufry22 | Dział Producentów i Dostawców | 91 | 16.09.2021 13:36 |
Honda crf 250 Rally Twardsza tylna sprężyna amortyzatora | Viruus | Warsztat | 8 | 11.12.2019 14:56 |