![]() |
|
Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 4 tygodni 8 min 6 s
|
![]()
Mam, przydał się na wyprawie, bo zwykły nie dałby rady za duży syf, wot cała opowieść. Afryka oleju nie bierze... więc pewnie działał.....
![]() |
#12 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Witam
Nie chcę zadawać pytań dawno już zadanych ale mam mały dylemat. W Afripedi jak na forum polecany jest filtr powietrza MEIWA. Problem w tym że jest ciężko dostępny , tylko na zamówienie. Pozostaje K&N, ale to już inna bajka. Larsson i reszta sklepików oferuje Hilfo. Kombinować z MW czy Hilfo da radę przy jeździe głównie do czarnym, równym. Motorek kupiony i nie wiadomo kiedy był wymieniamy i żadnych oznaczeń nie mogę też namierzyć. Na części metalowej wytłoczone jest 7M20. |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() |
![]()
zakladaj HILFO
![]() |
#14 |
Administrator
![]() |
![]()
Z daleka od żółtego papieru , potrafią się zapchać po 2-4 tyskm.
Generalnie jakość coraz gorsza.
![]() |
#16 |
Administrator
![]() |
![]()
Czy filtruje najlepiej ? hmm coś w tym jest tylko jego zapchanie w tak krótkim czasie jest mocno dyskusyjne
![]()
![]() |
#17 |
Administrator
![]() |
![]()
Teraz jeżdżę na zmodyfikowanym gąbkowym.
Jak ktoś chce mogę taki wyprodukować na zlecenie ( 03 i 04 , choć pewnie by się dało i do 07) , koszt podobny do papierowego a do wielokrotnego użytku.
![]() |
#18 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2021
Miasto: Ostrzeszów
Motocykl: Rd07/Vfr1200x
Przebieg: 100+
![]() Online: 13 godz 49 min 48 s
|
![]()
Szybkie pytanie do znawców. W rd07 mam wyjetą obudowe filtra powietrza. U dolu obudowy są dwa wejscia na węże. Jeden wychodzi z cylindra dolnego a drugi idzie pod stopke centralną. Czy jest jakas kolejnosci ich podlaczenia? Jest jakas roznica podlaczenia tych wezy?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() |
![]()
ja w 07a mam odwrotnie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
![]() |
![]()
http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=36539
Tak na szybko pierwszy z brzegu wątek. Szukaj tematów dotyczących Airboxa. ![]()
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Filtr powietrza | Babel | Uklad paliwowy i wydechowy | 66 | 16.10.2010 19:28 |
filtr powietrza? | kamol | Regularne czynności serwisowe | 22 | 27.05.2008 11:52 |