![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 | |
Asia
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Miasto: Złotoryja/ Wrocław
Motocykl: XL750, CRF300RALLY
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 6 dni 14 godz 54 min 23 s
|
![]() Cytat:
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
![]() |
#22 | |
Gość
Online: 0
|
![]() Cytat:
![]() Sent from my G8441 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
Miasto: Łódź
Motocykl: Tuareg
Przebieg: rośnie
![]() Online: 2 miesiące 1 dzień 19 godz 17 min 25 s
|
![]()
sneer wielkie dzięki za info, chciałem podgonić promem i zaoszczędzić czas na Gruzję, myślałem że pływają tam regularnie jak do Szwecji
![]() zostaje więc tylko wybór między Mirmilem albo długą dojazdówką tak jak Darek CRF planuje, tylko niestety ten czas... Darek już Ci nie zaśmiecam i jak czasowo się zgram, to się będę odzywał do Ciebie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
To chyba nie do końca jest tak że tam jest jakiś totalny burdel i chaos. Mirmił do Gruzji przeprawia się promowo więc da się. Tutaj więcej wieści.
https://caravanistan.com/transport/b...batumi-odessa/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Gość
|
![]()
No właśnie próbowałem i z Odessy, i z Warny, jakoś 2 lata temu. Ciężko się bylo dogadać, pisałem, rozmawiałem też z Ukraincem i tak mniej więcej mi powiedział. Może coś się zmieniło, bo tak ogolnie to nieglupia opcja. Do Odessy mozna doleciec na kołach w dwa dni bez specjalnej napinki, potem doba na promie i już.
Sent from my G8441 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2013
Miasto: Słomianki
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 3 dni 16 godz 16 min 28 s
|
![]()
Niestety nie zawsze. czasem czekanie na redzie portu w Poti przez kolejne dwa dni. Dlatego zresztą zasugerowałem zagajenie z Mirmiłem, posiadającym największe praktyczne doświadczenie z promami z UA do GE.
pzdr Jac Ostatnio edytowane przez Jac : 08.01.2019 o 17:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Gość
|
![]()
No wlasnie o tym pisałem, że nieregularnie wychodzą, czyli trzeba kwitnąć
Sent from my G8441 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#28 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Nawet jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to można zarobić jeden dzień i oszczędzić na ruskiej wizie. Dojdą koszty promu. Czy coś mi umknęło?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2013
Miasto: Kielce
Motocykl: RD07a
Przebieg: 85000
![]() Online: 3 dni 13 godz 55 min 13 s
|
![]()
poszło PW
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 42 min 17 s
|
![]()
Chętnie do was dołączę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Transport moto do Malagi wrzesień 2019 | Rychu72 | Umawianie i propozycje wyjazdów | 0 | 28.12.2018 08:34 |
Gruzja 15 wrzesien 2017 | Mirmil | Umawianie i propozycje wyjazdów | 0 | 04.09.2017 00:24 |
Gruzja- Wschodnia Turcja- Europa 5-15 wrzesien. | Mirmil | Umawianie i propozycje wyjazdów | 9 | 24.08.2015 11:47 |
Gruzja Azer Armenia, wrzesień +/- tydzień - ktoś jeszcze? :> | Olek | Umawianie i propozycje wyjazdów | 0 | 09.08.2011 00:46 |