![]() |
#21 |
![]() |
![]()
No nie musi, ale zauważ, że nawet autor wątku stwierdził, iż w C3 czuł się jak w przytulnej czapeczce czy jak to tam określił. Mam takie same odczucia, moja baba też i jeszcze znajomych, którzy podzielają nasze zdanie.
Czyli ogólnie dyskutować sobie możemy, a co do tego konkretnego egzemplarza (C3) to większość uważa, że wart swojej ceny. Przecież nad nim się autor wątku zastanawiał i w związku z nim te swoje rozterki miał ![]() Drzewko, bierz C3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2012
Miasto: Lublin
Motocykl: cz350/ bandit600/ zx12r/ varadero/vfr1200xd
![]() Online: 3 miesiące 4 tygodni 9 godz 52 min 54 s
|
![]() Cytat:
10 lat bujam się w szubercie c3 i jest ok.:Thumbs_Up A i z częściami jak jest trza patrzeć.Moja kobita zgubiła uszczelkę w ls2 i nigdzie nie mogę tego zdobyć.
![]() |
![]() |
#23 |
![]() |
![]()
Moja babcia mówiła, że biednych nie stać na tanie rzeczy.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2015
Miasto: Maków Podhalański
Motocykl: XRV750->XR400
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 17 godz 56 min 37 s
|
![]()
Gorzej, jak biedny będzie musiał wydać 10k zanim wejdzie na motor
![]() Za chwile będzie, że aby jechać gdzieś dalej jak do sklepu to musi być nowy motor za minimum 50k, z akcesoriami za kolejne 10k. (moje pierwsze jazdy na Afryce były w kasku otwartym za 200zł, na "skuter". Bycie studentem ciężka sprawa ![]() Sent from my SM-J600FN using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto zamknięte na stałe
![]() Zarejestrowany: May 2012
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 4 dni 7 godz 52 min 54 s
|
![]()
Najlepiej zdaje się jak każdy samodzielnie kalkuluje swojej ryzyko i postępuje wedle własnego uznania. Każda rada jest siłą rzeczy obciążona własnym podejściem.
Gdybym postępował ślepo wedle sieciowych doradców, to bym w 2012 roku wydał całą kasę na motocykl, a na wyjazdy i ciuchy nic by nie zostało. A tak kupiłem Junaka 123, zostało na dobre ciuchy i jeszcze na paliwo do wojaży grubo dalej niż ktokolwiek z doradców by polecał ![]() Bez urazy ale ta opinia tu nic nie wnosi bo jeździć można na upartego i nago. Dopiero wypadek jest ostatecznym weryfikatorem dokonanego wyboru. A wtedy zwykle jest już za późno na zmianę decyzji...
Konto zamknięte na stałe. Ostatnio edytowane przez Neo : 15.02.2020 o 20:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2019
Miasto: Brzeziny gm Morawica woj. świętokrzyskie
Motocykl: RD07a
Przebieg: 69 000?
![]() Online: 21 godz 51 min 23 s
|
![]()
Wszyscy Panowie macie oczywiście rację po części, co do samego C3 to fakt ze to dobry i wygodny kask ale spora część jego ceny to marketing, mysle że mógłby być tańszy sporo.
Teraz chodzi mi po glowie jeszcze Scorpion ADX-1 tylko nie miałem go na głowie puki co... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2020
Miasto: Jelenia Góra
![]() Online: 6 dni 10 godz 26 min 31 s
|
![]()
Ktoś jeździł w kaskach Cassida? Albo chociaż widział/dotykał?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2019
Miasto: Brzeziny gm Morawica woj. świętokrzyskie
Przebieg: 69 000?
![]() Online: 21 godz 51 min 23 s
|
![]()
Ciaman, mam używam cassida Tour i nie jest źle , za tą kase całkiem spoko, przy wyzszej prędkości 110-120 pojawia sie u mnie specyficzne gwizdanie po bokach, mysle ze to tez kwestia strugi powietrza z deflektora ktory jest deko za wąski do 100 nic nie słychać jezdze z otwartą szybką, wnetrze kasku mile w dotyku spoko leży na głowie , da sie akcesoryjny interkom upchnąć.
Ostatnio edytowane przez Drzewko91 : 28.07.2020 o 10:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Co myślicie o tej AT? | Ciapek | Wszystko dla Afrykańczyka | 13 | 20.07.2009 18:12 |