|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
31.05.2021, 15:49 | #21 |
jak dużo się jeździ i ma się wszystkie możliwe zniżki to dostajesz na bookingu lepszą cenę i nie ma gadania. nie ugrasz tyle na recepcji.
kwestia niejasności pozostaje jak to teraz wygląda, czy obiekty są otwarte 100% i czy na przykład o 23 jest jeszcze otwarta recepcja - ale to ostatnie sprawdzałbym zawsze niezależnie od Covida. hotel w Gruzji bookowałem jak stałem w kolejce do kontroli paszportowej w Tbilisi o 4.30 - fakt, wiedziałem gdzie chcę spać, ale nie każdy lubi taki spontan ;D moja żona jajca by mi urwała jakbym w jej towarzystwie wykonał taki manewr. mi to osobiście wisi i jak jadę to śpię tam gdzie zastanie mnie noc. lub dzień m
Wygląd | |
|
|