|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
08.03.2019, 11:54 | #31 |
Nie odbieraj moich słów jako krytyki, ale zdajesz sobie pewnie sprawę, że w grę na takim wyjęździe wchodzi tyle zmiennych, że wiele nie poplanujesz.
m
08.03.2019, 12:54 | #32 | |
Miasto: Glisne
Motocykl: RD03
Przebieg: posiada
Online: 2 miesiące 5 dni 12 godz 3 min 24 s
|
Cytat:
Ogarniesz wszystko na miejscu,koniecznie przyślij fotkę z Farcula
08.03.2019, 13:24 | #33 |
Miasto: Bochnia
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 3 dni 19 godz 2 min 39 s
|
|
08.03.2019, 18:50 | #34 | |
Witam
Cytat:
W GB pewnie masz w okolicy jakiś tor enduro. Moze warto sprobowac polatac po nim te powiedzmy 6-8 godzin dla weryfikacji oczekiwań i techniki i kondycji? Pozdr rr
08.03.2019, 20:01 | #35 | |
|
Cytat:
|
|
08.03.2019, 20:14 | #36 |
Zakonserwowany
|
Kolega zapodział ulotkę podobnie jak ja, oni ładują sprzęty i jadą kiedy im się zachce, miejsce dla kilku osób zawsze było. To nie jest kurort turystyczny o nasilonej obecności turystów. Ale, powiedział mi że synowie Vasila są na fejsbuku, jeden Daniele ma na imię. Poszukaj, nie sadzę że w tamtych okolicach będzie wielu takich młodych chłopków co śmigają na endurakach.
Każdy z nas jest dorosły i robi co chce, na Twoim miejscu poćwiczył bym trochę w łagodniejszym terenie, przed wypadem w góry po dwa kilometry, na dodatek moto, którego nie znasz. Jak jebniesz paciaka i zrobisz se krzywdę, tfu. To pamiętaj że tam nie ma zasięgu, nie przyjedzie karetka, ani nie przyleci helikopter. Respekt i szacunek bo góry nie wybaczają.
08.03.2019, 20:22 | #37 | |
|
Cytat:
Tak zdaje sobie sprawe z tego co napisales i tez dlatego szukam wiecej chetnych aby bylo ciekawiej weselej i wsparcie w razie "W"... Jesli chodzi o cwiczenie to to robie w miare mozliwosci czasu i terenu jaki sie znajduje kolo mnie https://www.youtube.com/watch?v=wPPeY5SaGPQ |
|
08.03.2019, 20:50 | #38 |
Bez obrazy, idea ma ta sama jak pisał Adagio. Sam napisales jakie masz doświadczenie z offem i nowym motkiem. Ale może cos źle zrozumiałem.
Piszesz ze szukasz towarzyszy. Pewnie za wielu wyjadaczy się nie zgłosi. Pisze z własnego doświadczenia. Zdarzalo mi sie wywlekac na górę o 30 lat mlodszych ode mnie kilerow, ale nie mam juz na to sił ani cierpliwości. Może warto wydać parę groszy żeby zrobił to ktoś profesjonalnie? A co do filmu: potrenuj lepiej podjezdzanie pod ten płot na gorze Serio. rr
Są jeszcze piękne zadupia na tym świecie. Ostatnio edytowane przez rrolek : 08.03.2019 o 21:00 |
|
08.03.2019, 21:13 | #39 |
Miasto: Toruń
Motocykl: Yamaha XTZ750 Ktm lc4 640 póławantura
Online: 6 dni 11 godz 35 min 2 s
|
e tam..
Vasil powiedział że zwiezie z góry jak trzebazgruzowany sprzęt albo ludzkie truchło hie hie jak mu będzie za ciężko to polecą w okolice Sapanty i też się będą dobrze bawić |
08.03.2019, 21:49 | #40 |
Miasto: Glisne
Motocykl: RD03
Przebieg: posiada
Online: 2 miesiące 5 dni 12 godz 3 min 24 s
|
Nie przesadzajcie,to jest środek Europy,cywilizacja prawie za każdą górką
Nie wyjedzie na jedną pojedzie na łatwiejszą albo znam takich którzy pierwszą zaatakowali dopiero w trzecim dniu po przyjeździe To są piękne i przyjazne tereny jeszcze,dlatego zachowujmy się tam przynajmniej po japońsku bo w takim zadupiu tolerują nas tylko dlatego że coś tam zostawiamy kasy i niestey nie tylko
|
|