|
Gadżety / wyposażenie Dodatki, które możesz zamontować. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
10.10.2022, 20:56 | #31 |
Był Fafruk- jest po ludzku
Miasto: Augustów
Motocykl: RD04
Online: 2 tygodni 5 dni 21 godz 36 min 21 s
|
Tranzyt- długie przeloty asfaltami. Garmin szuka jakichś dziwnych dróg przez miasta itp. pomimo ustawionej "najszybszej". Tu google chyba wygrywa ze wszystkimi nawigacjami, ale nie w każdym kraju mamy zasięg telefonii. Trzeba po prostu uważać bo potrafi wprowadzić w centrum miasta w najlepszej porze dnia. Ale jeśli chodzi o off to super. Jak już ci się mapy skończą to przynajmniej masz kompas
10.10.2022, 21:05 | #32 |
Miasto: Koziegłowy / Poznań
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: 72000
Online: 7 miesiące 4 tygodni 1 dzień 16 godz 27 min 4 s
|
Ja też mam takie doświadczenie, że te magnetyczne końcówki wypadają z gniazda telefonu, a magnes cały czas trzyma. Po pierwszym dniu wróciłem do zwykłego kabla.
Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka |
10.10.2022, 21:08 | #33 |
trampkarz emeryt
|
Btw odnośnie oprogramowania to do chodzenia po górach i jak dziś odkryłem jako świetnie działająca nawigacja offline drogowa odkryłem "mapy.cz" taka aplikacja.
Polecam sprawdzić! |
10.10.2022, 21:12 | #34 |
Też polecam. Najlepsze, że nie można wykorzystać cudzych śladów
10.10.2022, 21:54 | #36 |
Nie znalazłem tam możliwości choćby podglądu jakiegoś zewnętrznego śladu z poziomu urządzenia. Może w ich aplikacji ale w du.ie to mam, bo praktycznie na tych samych mapach co i to osmand. Do planowania ad hoc jednak bardzo dobry i intuicyjny. Dobry choc uproszczony wybor opcji kalkulacji trasy. No i w podkladach mapowych ma sporo szlaków pieszych i rowerowych.
10.10.2022, 22:17 | #38 |
No to głupi jestem albo mam inną wersje. Z poziomu urządzenia bez logowania w aplikacji nie wiem jak. Co myślę o logowaniach u jakiś aplikacjach pisałem.
10.10.2022, 23:16 | #39 |
Mam tak samo, i strasznie to w....,
np; lece obwodnica duużego miasta pokazuje zjezdzać, krąże po miescie dłługo po czym wjebia mnie zpowrotem na obwodnice itp. Poratował telefon, ale nie wytrzymywał Hiszpańskiego słońca i g... w nim było widac, quad lock na kierownicy. |
|
10.10.2022, 23:16 | #40 |
trampkarz emeryt
|
A to ja tylko używałem jako zastępstwa map papierowych do górskich szlaków i jako prostej navi jak zapomniałem garmina a map Google nie miałem offline w miejscach gdzie roaming UA mi się włączał.
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|