28.04.2023, 06:37 | #451 |
Administrator
|
Każdy kupujący to nowe przykłada do tego rękę. To co tu się dziwić że się zmienia.
28.04.2023, 12:58 | #452 | |
Motocykl: GG ES700
Online: 2 dni 2 godz 35 min 53 s
|
Cytat:
Co do horneta R2 to tak samo z Tenerą było - najpierw jednocylidrówka, a T7 już dwójka. |
|
28.04.2023, 13:31 | #453 |
z tenerą to chyba nie rozumiem bo o ST750 pamiętasz, prawda
nie rozumiem /ponownie - taki dzień/ ponachooy to rozkminianie, co jest lepsze co jest gorsze - jak wiadomo co jest lepsze to bierz lepsze i skończmy to pierdolenie, które zawsze się kończy jakąś akcją, w której uczestniczy moderator. chcesz jeździć RD03 - jeździj. zajebiście. bądź szczęśliwy. nie obrzydzaj innym co jeżdżą nowym T7 czy GSem na wypasie /choć oczywiście możemy pociągnąć łaszka z kufrów / chcesz jeździć nowym T7 czy nową afryką - proszę bardzo, włala. co ciekawe - Ci co przesiedli się na nowe sprzęty jakoś nie twierdzą, że stare jest chujowe, niektórzy ci co pozostali przy swoich starych motkach wieszczą zagładę. jprdl.
29.04.2023, 07:02 | #454 | |
Cytat:
Żyj i daj żyć innym (tylko proszę mnie tu o podobnym w wymowie słowie na rz nie pisać ). Mamy wybór, nowe, stare, R4, V2 itp na co kogo stać i co do kogo mówi. Za pół godziny ruszamy na 3 dniowe latanie ATAS, CT i duża Tenera, każdy inny a bawimy sie zajebiscie. Czego też Wam wszystkim bez wyjątku życzę |
||
29.04.2023, 10:11 | #455 |
Moderator
|
W Poznaniu już jest. Już dotykałem:)
29.04.2023, 10:59 | #456 |
Moderator
|
Pięknie Marcin. Kiedy będziesz testował na drodze?
29.04.2023, 11:45 | #457 |
Moderator
|
Kusi żeby kupić nowy i jesczez cena jak na dzisejsze czasy ok bo poniżen 50 kafli, wprawdzie za golasa, ale zawsze.
Ale potem pojawia się myśl - PO CO. Mało ostatnio jeżdżę a na wyprawę mam motocykle jakby co. Gdybym kupił nowy to bez sensu zeby stał w garażu, stary to jeszcze OK jak postoi, ale nowy to już musi jeździć.
29.04.2023, 13:58 | #458 |
Miasto: Gdynia
Motocykl: NAT
Galeria: Zdjęcia
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 4 godz 37 min 25 s
|
Ciekawe czy Pan Honda odważy się zaprezentować wersję Adventure Sport?
Chyba nie bo zabiłoby to sprzedaż Afryki... D Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
29.04.2023, 14:09 | #459 |
Moderator
|
Marcin, chyba sam sobie odpowiedziałeś- nowy Trampek do jazdy na co dzień, a stara Afra do jazdy w święta ( zloty, rajdy weteranów itp.)
Darius, mnie ciekawi czy pan Hąda zrobi kiedyś come backa Dominatora. Fajnie by było...
29.04.2023, 14:26 | #460 |
Ja czekam na to zapowiadane niby nowe NC750 turbo.
Gdyby ten piec miał taki dół jak ma i pierdolniecie u góry jakiego nie ma do tego ino wąchał paliwo jak się jedzie grzecznie i miał 19â z przodu to niech sobie stoi w garażu. Nie będzie mnie bolec ze stoi. O takom hondem walczyłem